Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam a több...

Hogyan vegyem rá magam a több mozgásra, ha az izmom bírja, de nem kapok levegőt, még egy 5 km-es séta után is szúr a tüdőm. ? Lehet az, hogy a napi 1 szál cigitől szúr ennyire? ( 2 hónapja szívom).

Figyelt kérdés
Átlagos alkatom van.

2024. jún. 25. 14:09
 1/6 A kérdező kommentje:
mellkasomnál nehezedik el a sétától. A lépcsőzést meg nagyon nem bírom.
2024. jún. 25. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Amúgy ez nem egészségi kérdés?

2024. jún. 25. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Szokj le a cigiről, nagyon káros. És kicsiben kezdd az edzést de lehet van valami tüdőbajod, szerintem menj el orvoshoz és nézesd meg.
2024. jún. 25. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Fokozatosan. Az úszással voltam így. 20 méter után perceket pihentem. 4 hónapra rá megvolt a 3 km.

Szóval mész amennyit tudsz, pihensz es mész tovább. A lényeg hogy mindig egyel kevesebbet pihensz. A végén menni fog pihenés nélkül

2024. jún. 25. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem bírod, én ezért is nem szoktam rá. 🚬

De lehet hogy a szív vagy a tüdő gyenge (hozzá).

2024. jún. 26. 02:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem cigiznél és sporttal/mozgással növelnéd a tüdőkapacitásod lehet hogy jobban bírnád ezeket.
2024. jún. 26. 02:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!