Érdemes fulladás gátló eszközt beszerezni? Mit hallani róla, esetleg tapasztalat?
Figyelt kérdés
jún. 22. 08:48
1/5 anonim válasza:
Kinek szeretnéd, kisbabának, idős embernek, esetleg valami betegségben szenvedő rokonnak? Nem mindegy, kinek és mi célból.
2/5 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam, láttam pár videót amikor használták, de nem tudom mennyire lehet hatékony a valóságban, ha egyszer is szükség lenne rá?
jún. 22. 13:02
3/5 anonim válasza:
Heimlich-fogással jobban jársz, ha azt megtanulod és tudod alkalmazni, hiszen a 2 kezed mindig "nálad van". Ezt az eszközt könnyen otthon felejtheted, vagy nem jut eszedbe elővenni a táskából, vagy idegességedben nem jól használod, és felsérted vele az illető torkát, még nagyobb bajt okozva.
4/5 anonim válasza:
Ha már erre gondoltál akkor legalább olvasd már azt egy db értékelést róla.
Ami ugye 1*.
Mindent is elmond..
5/5 A kérdező kommentje:
nyílván nem ezt venném meg.
jún. 26. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!