Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Maca gyökèr por, tapasztalatok...

Maca gyökèr por, tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?

Figyelt kérdés
Van aki mar kiprobalta?
2019. aug. 29. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Bio boltban, nagyobb áruházakban esetleg. Attól függ, mire szeretnéd használni. Én hormonális problémákra szedtem. Sajnos nem tudom megmondani, hogy használt-e, mert közben teljes életmód változtatáson estem át és lehet, hogy az segített.
2019. aug. 29. 19:14
 2/2 Laila Qassam ***** válasza:
100%
Bioboltban lehet kapni. Például a Rákóczi út 10 szám alatt van egy biobolt én ott vettem a férjemnek potencia zavarai miatt. Kapszula formájában vettem a maca gyökeret. Már a második nap teljes lett a szexuális életünk. előtte pedig folyamatosan azon küszködött hogy sikerüljön neki a csúcsra jutni illetve hogy ne lankadjon le neki a hímvesszője és hogy sokáig bírja legalább addig míg el nem jut a csúcsra. Amióta szedi minden problémánk megoldódott és napi szinten akár ha kétszer csináljuk is egy nap mindig sikerül neki. előtte pedig ő is szenvedett attól hogy nem sikerül neki én is szenvedtem tőle hogy miért nem sikerül neki de mióta rátaláltam erre a csodaszere minden rendben van!
2020. jan. 6. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!