Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez az érzés?

Mitől lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés

30as éveim elején járok, nő vagyok.

Olyan érzésem van, mintha ülnének a mellkasomon, ha nagy levegőt veszek az jól esik, de nem sóhajtozhatok folyamatosan... :( illetve ha hideget iszom, abban a pillanatban mikor lenyelem szintén jó. Tüdőmmel lehet valami? esetleg lehet a covid utóhatása? Régebben is volt ilyen párszor, de most már napok óta tart.

Először azt hittem a szívem, volt ablálásom (sikeres volt elvileg), de akkor a nagy levegő miben befolyásolná? ezért gondolom, hogy a tüdőm lehet...

érdemes ezzel dokihoz menni? Vagy lehet, hogy csak az időjárás? A lakásban megy a klíma, itt nincs meleg, de fene tudja...

2024. jún. 21. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább menj orvoshoz nehogy baj legyen
2024. jún. 21. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha volt ablálásod, akkor azért érdemes lenne orvoshoz elmenni. GOndolom nem csak ugy csinálták, hanem valami baj volt.

Egyébként ami miatt nekem szokott néha lenni, az pánis és stressz miatt.

2024. jún. 21. 17:18
 3/10 A kérdező kommentje:

az tachicardya miatt volt, de a pulzusom és a vérnyomásom is normális.

sajnos többször volt pánikrohamom de az sokkal rosszabb. Nemrég haláleset is volt a családban.

Lehet, hogy csak pszichés?

Vegyek be egy frontint? 50gm-os van otthon. 1x vettem csak be az ügyeleten az első pánikrohamkor, azóta nem, nem szeretnék rászokni :(

2024. jún. 21. 17:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Kezed normális? Föleg a bal. Lábaidban van nehez érzés?
2024. jún. 21. 17:31
 5/10 A kérdező kommentje:
nincs. semmi ezen kívül.
2024. jún. 21. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Igyál több vizet, vegyél mély levegőt többször. Lassan szívd be az orrodon, tartsd bent hogy az oxigén szétáradjon, fújd ki lassan a szádon. Nagyon sokszor segít!
2024. jún. 21. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Pánikroham a magány és a szeretethiány miatt van, meg hogy nem vezeted le a belső feszültséget. Ha nem rohamban akkor más kellemetlen tünetekben nyilvánulhat meg. Rendszeres mozgás, stresszoldás jót tenne.
2024. jún. 21. 18:21
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi, ez a légzőgyakorlat tök jó!
2024. jún. 21. 19:22
 9/10 A kérdező kommentje:

csendes reflux... elmentem dokihoz, mert szúrt is a mellkasom, csinált EKG-t, a szívemmel minden ok

Kaptam gyomorgyógyszert, sokkal jobb mint volt, néha még érzem, de valszeg ez volt a baj :(

(csak azért írom, hátha másnak is segít)

2024. júl. 8. 20:26
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

Egy ilyen parna is sokat segithet

2024. júl. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!