Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csinálsz, ha az utcán...

Mit csinálsz, ha az utcán kell kakilnod és nincs nálad wcpapír?

2010. okt. 30. 16:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Attól függetlenül, hogy van-e nálam wc-papír vagy bármilyen más törlésre való eszköz, visszatartom.

El nem tudnám képzelni, hogy csak úgy az utcán leguggoljak. Erdőben ha nagyon SOS és van rá alkalmas hely, ahol el lehet bújni, még talán. De a nyílt utcán soha! Megvárnám míg hazaérek, vagy olyan helyre ahol van nyilvános wc. Bár utóbbit csak akkor venném igénybe, ha tényleg nagyon muszáj.

A kaksit szerencsére jobban vissza lehet tartani, mint a pisit.

Nagyon sajnálatos, hogy van aki egészségügyi okokból nem tudja visszatartani. De ha velem is ilyen lenne, akkor pelus nélkül nem mennék ki a lakásból. Ha meg így is úgy is bemegy, mert nem is érzem, akkor ha pelus van rajtam tök mindegy hol vagyok. Mivel nem érzem, nem tudom letolni a gatyámat az utcán.

2017. jún. 3. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!