Melanomám van szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az imént vetten észre egy fekete csíkot az egyik lábkörmömön, egyből utána néztem hogy ez mit jelenthet, és azt írják hogy ez a melanoma kezdete, szerintetek miez??...jún. 11. 06:11
1/11 Ypszilon1980 válasza:
Honnan tudhatnák? Bőrgyógyász megmondja.
2/11 anonim válasza:
Ránézésre egy bőrgyógyász sem tudja megmondani biztosan, nemhogy elmesélés alapján. Keress fel egyet! Minden esetre, ha ez a fekete csík "lenő" a körmöddel együtt, vagy halványodik, akkor valószínűleg egy sérülés miatti bevérzés nyoma.
3/11 A kérdező kommentje:
Az a baj nem tudom kivárni míg lenő, holnap megyek orvoshoz remélem ott megmondják mi ez, mert eléggé fáj is...
jún. 11. 21:40
4/11 anonim válasza:
Ha fáj, akkor valószínű a sérülés utáni bevérzés. A melanoma nem fáj.
5/11 A kérdező kommentje:
Oh értem. Bár nem emlékszem hogy beütöttem volna vagy bármi...és ha beütöm akkor normális hogy egy egyenes csík van rajta?
jún. 11. 22:29
6/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül nagy az ütés vagy a nyomás, ezért nem biztos, hogy észreveszed, viszont ettől is magpattanhat egy kis ér.
7/11 anonim válasza:
Mit mondott az orvos?
Egyébként nyugi! Kicsi rá az esély, hogy pont a legrosszabb forgatókönyv történik meg. Nekem tavaly volt egy piros folt a fejbőrön. Na mondom tuti pikkelysömör, rohadjon meg, életem végéig szopni fogok vele, undorító lesz, járhatok kezelésekre, rá fog menni az izületeimre (stb.), aztán a bőrgyógyász közölte, hogy allergia, felírt egy sampont, és pár hét után túl is voltam az egészen.
8/11 anonim válasza:
Sima anyajegy is lehet!
Bőr dokihoz menj, nézesd meg!
9/11 A kérdező kommentje:
Tegnap mikor vágtam a lábkörmöm, akkor le tudtam vágni végre azt a fekete csíkot. Elején középen volt csak, aztán a nyár alatt nőtt felfele a körmöm tetejére. Tegnap pedig már felnőtt addig, hogy végre letudtam vágni!
szept. 4. 22:31
10/11 anonim válasza:
Erről írtam. Volt ott egy bevérzés és az a körömmel együtt lenőtt. Örülök, hogy nincs nagy baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!