Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megszúrt a kaktusz, mit kell...

Megszúrt a kaktusz, mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Körülbelül másfél hete belenyúltam a kaktuszba és megszúrta az ujjamnak az oldalát. Tüske nincs benne, de be van gyulladva, dagadt. Fáj, alig bírom mozgatni, hajlítani meg pláne. Próbáltam párakötést tenni rá többször, hátha mégis maradt benne tövis, de nem használt semmit. Kentem bepantennel, tetránnal, az sem hatott. Van erre valami jó módszer, amitől tényleg elmúlik?
2024. jún. 10. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért kemény, hogy egy egyszerű kérdés alatt is a veszekedés megy. Szerintem ez minősíti a nagy átlagot, a magyar gondolkodást. Qanyátok! 😁
2024. jún. 11. 14:13
 12/12 anonim válasza:

Micsoda kommentháború 😂

Én is párakötést tettem volna rá Betadine-nal. Másra használom ezt a párakötést, de valóban az a lényege, hogy kilökje a sebből, ami nem oda való.

Mi lett végül a gyulladásoddal?

szept. 1. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!