Megszúrt a kaktusz, mit kell ilyenkor csinálni?
tüskélye
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha nem akar kilökődni és beágyazódni sem (egyes anyagokat a szervezet képes lehet semlegesíteni, lebontani), néha érdemes lehet tűvel, injekciós tűvel kiműteni, megkeresni.
Fertőtleníteni jódtartalmú bármivel ajánlatos, Bepanthen nem arra való. Pantenol (B5 vitamin) a hámosodást, bőrgyógyulást segíti, de nem akarjuk erőszakkal begyógyítani, ha van benne még idegen, illetve gyulladáskeltő anyag, baktérium stb.
2
Mekkora poén, egy helyesírási hiba. Te retardált kis pöcs!
"és mivel nem volt egyáltalán piszkálva tűvel, így azt sem gondolnám, hogy úgymond "beletört""
Nem nagyon értem az összefüggést, én csak arra utaltam, hogy ha esetleg felmerül a gyanú, hogy mégis bent maradt valami, akkor az ember kipiszkálja tűvel és azt sem tudhatom, hogy valaki nem meri szurkálni magát (nagyon furcsa emberek vannak itt néha), de nem írhatok litániákat.
Tehát előbb beletörik, utána piszkálom ki, nem fordítva működik ez.
Ha te úgy gondolod, hogy nem tört bele, akkor nem tört, de valami csak befertőzte, ezek szerint, baktérium, gomba, vírus, ezeket is soroljam?
Az elején kell alaposan kinyomkodni a levet, jódos bármivel fertőtleníteni.
"Próbáltam párakötést tenni rá többször, hátha mégis maradt benne tövis, de nem használt semmit."
Miért, a "párakötéstől" kimászik szerinted? Így már sejtem, hogy miért gyulladt be, ha mindent fordítva csinálsz és értelmezel.
"Mekkora poén, egy helyesírási hiba. Te retardált kis pöcs!"
Arról csak te tehetsz hogy nem tudsz helyesen írni!
Miért fáj hogy valaki tükröt tart neked?
7#
Azért mert az ilyen szimplán egy faszkonzerv.
Kedves #6! Én nem értem, hogy te miről beszélsz, és miért ilyen indulatosan. Elmondtam, hogy nem lett piszkálva, mert egy rohadt nagy tüskéjű kaktusz szúrt meg, amit lehetne látni, ha benne maradt volna.
Az volt a kérdés, hogy kicsi volt e a tüske. Elmondtam, hogy nem, és pluszban piszkálva sem lett, szóval nem lehetséges, hogy olyan apró darab van benne, amit nem lehet látni.
És elárulom, vannak olyan kaktuszok, amik olyan anyagokat tartalmaznak, amik okozhatnak gyulladásos tüneteket, főleg ha valaki allergiás azokra az anyagokra, szóval igenis létezik, hogy "csak úgy" begyulladt.
Parakötést azért tettem rá, mert képzeld el, azt úgy szokták. Ha esetlegesen van benne valami, akkor az attól kiforrja magát.
De képzeld, ma megszúrtam, és az égvilágon semmi nincs benne. Még csak nem is jön belőle gennyes lé, szimplán csak vérzik.
Azért, mert te félreértelmezel valamit, nem kell egyből mindenkit hülyének nézni.
Szép napot.
"Én nem értem, hogy te miről beszélsz, és miért ilyen indulatosan."
Indulatokról képzelegsz, mert csak úgy hobbiból válaszolok egy kérdésre? Honnan veszel ilyen képzeteket, a kézírásom formájából vagy mi?
Hagyjuk, fárassz inkább mást a fantazmagóriáiddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!