Honna tudom , ha valaki kokózik? Milyen jelei vannak?
Akit ismerek és kb félévente él csak vele, annak fél évente fordul fel az élete, pl dühkitörései vannak, az meg észrevehető. Mivel nem egyszer majdnem kinyírta a bnőjét meg egy vendéget(vendéglátós), ki is rúgták, meg szakítás.
Aztán nyugtatókkal lejön a szerről, összeszedi magát, "kitisztul", van munka bnő passar minden, aztán kezdi előlről. Összefut egy két haverral, vagy á csak szülinapja van..és indul a lejtőn megint.
Nem biztos, hogy kokainfogyasztó, lehet ott speed is...
A pupillái lehetnek beszédesek, de a homlokára sosem lesz írva
Saját tapasztalt alapján:
Szipogás
Étvágytalanság
Nyeldeklés
Kis ideig magas önbizalom
Sok energia
Pénzhiány (drága)
Hosszú kisujj köröm, mini kanál, feltekert bankjegyek, pici kézi tükör, orr piercingek hiánya
Én sosem akadtam rá, egyszer próbáltam csak pár éve. Olyan, mintha porrá összetört aszpirin marná a nyálkahártyádat, és viszonylag rövid a hatása.
Speed tényleg hasonló, azt is lehet csíkban. Attól inkább hyperaktív az ember, tipikusan bulikban szokták csak csinálni, amúgy annyira nem érdekes.
A szemüveg meg lehet csak tényleg érzékeny szem. A párom szeme kék, azonnal van rajta napszemcsi ha jobb naposabb idő van, míg én a barnával elvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!