Könyörgök, nyugtassatok meg,16 vagyok és nagykorúan remélem nem lessz bajom, ha az alábbit csinálom majd. Vagy mégis?
Figyelt kérdés
Ha napi min. 2 deci 35-80 fokos italt plussz 0,5 - 1 liter min. 7 fokos sört vagy 5-6 dl saját készítésű bort (Cukor, meggy, ritkán szőlő) fogok inni akkor lehet nyomi gyerekem?2010. okt. 29. 22:43
31/37 anonim válasza:
Figyelj, én is elterveztem, hogy 18 évesen majd piercing meg hajnalig buli, hát egy nagy büdös... Nem változik semmi, sőt, kevesebb időd lesz. Olyan is van, hogy továbbtanulás. A nagykorúság nem jár együtt sem a pénzzel, sem az "azt csinálok, amit akarok"-kal, sőt, egyre több a kötelességed.
Jó, hogy megveheted a 6000-es old whisky-t, meg a 20000es kubai szivart, de annak az árát is neked kell valahonnan megteremteni, és anyuci meg apuci nem fog ott állni a hátad mögött, hogy finanszírozza.
32/37 anonim válasza:
Szerintem jó fej vagy, erős iróniával! A többiek nem veszik, én igen.
Ez az! Próbálgasd a tűrőképességek határait! :)
33/37 anonim válasza:
Ez a kérdés max. a humor kategóriába fért volan el vagy még oda se...,túl erőltetett!!Nem értem a modiknak hogy nem tünt fel hogy ez a kérdés FAKE!!!!!!!
34/37 Phoney válasza:
Dehogy fake, Ruckloso már tök rég ír ide... ő találta fel az alkoholizmust, mint vallást;)
36/37 A kérdező kommentje:
rohadjatok meg!
2010. nov. 17. 15:21
37/37 anonim válasza:
Na lett bajod, vagy nyomi gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!