Mit lehet tudni a Japánban történt atomreaktor robbanásról? Magyarországon nincs, vagy nem is lesz emiatt sugárszennyezés? Vagyis nem volt tegnap, amikor az eset történt? Nyugtassatok már meg, hogy nincs baj?
Szerintem akik a legnagyobb veszélyben vannak most azok a szerencsétlenek ahol a baj történt.Azt mondják h idáig nem ér el a dolog.Örüljünk szerintem h ilyen helyen lakunk.ű
Mondjuk biztos vagyok h pánik miatt nem árulnák el ha nagy baj lenne,de sajnos nem hiszem h bármit is tehet az ember és hiába is idegeskedünk attol nem változik semmi.
Ilyen dolgok miatt majd akkor aggódom, hogy ha a hátsó kertemben történik... addig csak feleslegesen pörgetem magam, és hiába aggódnék. Tönkretenném a napomat a parázással, miközben nem történt baj. Majd ráér az ember akkor szorongani, ha kihullott a haja...
És ha ide is eljött a sugár akkor mi van? Úgy sem hozzák nyilvánosságra amíg nem történnek tömeges megbetegedések, vagy akármi amit a sugárzás okozhat. Ha meg most mindenki jól van, akkor nincs miért félni. ha mégis lett tőle bajunk, akkor meg már késő bánat, úgysem tudsz tenni ellene.
Aggódó emberkéknek mondom: Naponta történnek katasztrófák, vérengzések, háborúk, járványok...stb. ha minden nap úgy kelsz fel, hogy meghallgatod a híradót, majd ezen görcsölsz egész nap, akkor megbolondulsz. Inkább tedd fel magadnak a kérdést: elegendő élelmem és ivóvizem van a mai napra? Van fedél a fejem fölött ma éjszakára? Van meleg ruhám mára? Ha a válasz igen, akkor mára minden rendben, a holnap problémáin pedig aggódom holnap.
Nem azt mondom, hogy mindenbe sz*rjunk bele, de a mai bizonytalan világban megbolondulunk, ha folyton rettegünk és azon görcsölünk mi lesz velünk holnap.
lehet hogy tönkreteszed a napjaidat azon, hogy idegeskedsz mikor viszi el a végrehajtó a házadat. De a végrehajtó még oda sem ér, már jön az árvíz, a szélvihar, a földrengés... oda a házad, és elcseszted a napjaidat a végrehajtó miatti aggódáson, mikor a vége ugyanaz lett. A ház oda, és örülhetsz hogy megmaradt az életed. És a szükségszállón végiggondolhatod, milyen boldogan éltél volna a katasztrófa napjáig, ha nem a hülye végrehajtó miatt görcsölsz.
Ez csak egy gagyi példa volt, hogy szemléltessem: a hídon akkor kell átmenni, ha odaértél. Majd ha bajod lesz a sugárzástól elkezdhetsz agyalni azon, hogy most mi legyen, de addig felesleges emiatt stresszelni magad.
Sziasztok !
Én nem nyugodtam meg mert tegnap vagy az előtt a híradóban volt hogy MO-n is kimutatták a sugárfertőzést asszem 10szerese a kívánt értéknek(nem biztos).és Pozsonyt is elérte a sugárfertőzött felhő:( Én nagyon félek :'(mert ha ez valamilyen csoda folytán nem ér el minket és élni fogunk akkor is ott van a globális felmelegedés .És az emberek még mindig nem tértek észhez csak pénz és hatalom foglalkoztatja őket .Már kihalóban van a szeretet .És rá sem hederítenek annak a földnek az egészségére amelyben élnek!!! mikor eszmélünk föl hogy ez nem mehet így tovább??!!de egyenlőre én ettől a felhőtől meg a katasztrófa következményétől tartok (amúgy pluszban az ózonlyuk is a 2szeresére nőtt). ha tudtok valami megnyugtatót mondani akkor azt szívesen várom
L/14
Én is azt hallotam h magyarba is kimutatták,volt a hirekbe.Én amondo vagyok h amig nagyon nagy baj nincs addig nem is mondanak semmit,hogy ne legyen pánikkeltés.Amúgy nagyon sok dolgonak az ember a hibája,azoknak amit utolsó is irt,globális felmelegedés,ezek az atomreaktorok...!
Sajnos magunknak csináljuk a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!