11/16 anonim válasza:
Erdőben, fáról, volt egy ág, amit eltakart a lomb. Alig jutottam föl, már jött is, vagy 10 centi kilógott, félrehúztam, kinyomtam, lemásztam.
15/16 anonim válasza:
Ha kell, megoldom bárhol, ebből kifolyólag vannak meredek sztorik, de nem foglalkozom vele. Én az a típus vagyok akinek nagyon gyors az anyagcseréje, van, hogy egy nap 3 - szor is kakilok, és ha kell, akkor mennem kell, mert ha nem, akkor jön magától. Fesztiválon, sátorban, volt, hogy utcán kellett, bebeszéltem magamnak, hogy bírom, hát, a testem máshogy gondolta, úgyhogy be a romos házba, kenuzás közben a khm..vízbe, szabadulószobában, nem vagyok rá büszke, de muszáj volt, úgyhogy elintéztem, liftben, muszáj volt, elakadt, és nem bírtam tartani, Lehet, hogy valaki furcsállja, de van még egy csomó, egyszerűen ilyen vagyok. Régebben feszélyezett, de már megszoktam. Egyszer voltam hőlégballonozni, és az izgalmaktól nekem mindig kell, úgyhogy. tenger közepén, metróban.... Öhm...könyvtárban, mosdóban, ahol minden fülke foglalt volt, golfpályán, vidámparkban......
16/16 anonim válasza:
Online óra alatt. A padlóra. Nem bírtam volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!