Mit csináljak ha kakálásnál elfogy a nyálam?
Figyelt kérdés
Annyi kijön, hogy már nem tudom nedvesíteni a WC-e paprírt nyállal és már kiszáradt a szám?
Ilyenkor ti nem végzitek el az alapos tisztítást?
jún. 1. 16:57
3/8 anonim válasza:
Én utána kimosom a segglyukam a zuhany rózsával b.sszalak meg. De létezik nedves törlő is. Meg lehet inni vizet is vagy nem?
4/8 A kérdező kommentje:
De mi, nekem csak WC papírom van.
Közös WC-t használ egy egész szint, most vigyek WC-re WC papírt meg minden bugyolát?
jún. 1. 17:25
5/8 anonim válasza:
Zuhannyal lemosakszom.
Ha ez nem opció, akkor nedves wc papír vagy nedves törlőkendő, legyen nálad egy kis kiszerelésű, egy neszeszerben.
Vagy peri bottle, jó kis eszköz 😊 Kis víz bele, viszed neszeszerben, és megmosakszol.
6/8 anonim válasza:
Bőven elég a wc papir, a nyállal csak elkened a széklet maradványokat olyan területekre is, ahol gyulladást okozhatnak. Ha nem ismered pontosan az ánusz működését, akkor tanulmányozd a kutyák ürítését és majd rájössz, hogy felesleges a nagy cécó.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát pedig ha már szárazzal nem látom barnának, akkor ha benyálazva törlöm a következővel mélyre akkor az barna lesz
jún. 1. 20:17
8/8 anonim válasza:
Gyűjts hozzá egy kis pisit, az mindig kéznél van, mert a végén még jön fél deci.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!