Mióta divat fogyókúrázni?
Figyelt kérdés
Valamiért az az érzésem, hogy a fogyasztói társadalom és a modellszakma erőlteti a fogyókúrát (Magyarországon az elmúlt 30 évben). Jól gondolom szerintetek?2024. máj. 31. 17:08
2/7 anonim válasza:
Többen hízókúrázunk azt hiszem 😂
3/7 anonim válasza:
Mert a magyar társadalom 70 százaleka elhízott. Egyszerűen szükséges
4/7 anonim válasza:
Mert többet eszünk mint fogyunk.
5/7 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem, hogy Mióta!
Az utóbbi három válaszadó valami tök mást írt...
2024. jún. 1. 18:44
6/7 anonim válasza:
Szerintem 1983 május 18-án éjjel 03:40-kor fogalmazódott meg Slagovác Margitban, hogy "kövér vagyok".
Másnap elmesélte a barátnőjének aki helyeselte és hozzátette, ő is ezt érzi magáról.
Ekkor döntötték el, hogy fogyózni kezdenek.
Na most már tudod.
7/7 anonim válasza:
Szerintem már jó ideje a karcsú testalkat a "divat" mind Magyarországon, mind világszerte. Régebben viszont egyszerűbb volt fenntartani, mert nem volt ennyi szemét kaja, sok csábító chips és csoki, mint manapság. Úgyhogy ez a brutál fogyózós "trend" szerintem azóta tart, amióta ennyire nehéz dolga van az embereknek ellenállni a finom, viszont egészségtelen és hízlaló junk foodoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!