Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyiket igyam/vegyem be? Fil...

Melyiket igyam/vegyem be? Filteres szenna tea vagy dulcolax? Bővebben lenn..

Figyelt kérdés

Egy hetes ottalvós osztálykiránduláson vagyunk , és pszichés alapon 3 napja nem tudtam nagy WCzni így arra jutottam hogy mivel már puffadok és fáj a hasam így tanári engedéllyel hashajtóhoz nyúlok..

Két ágyas szobák vannak és a legjobb barátommal vagyok egy szobában , így nem nézné rossz szemmel ha a WCn ülnék, igazából az lenne a cél hogy meginduljon a dolog és kitisztuljak.

Ti melyiket innátok vagy vennétek be a helyemben? Melyik mennyire hajt durván, okoznak e hasmenést, hascsikarást?

Sajnos csak ez a két hashajtó van kéznél most..

máj. 27. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

A dulcolax hatása kiszámíthatóbb.

máj. 27. 23:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Végül a dulcolaxból vettem be két szemet és hát elég jól megfosatott.. fél órája a WCn ülök és megy tőle a hasam, közben csavarja is a beleimet

Ez normális hogy ennyire erősen hat?

máj. 28. 07:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha kettőt vettél be, akkor igen.

Egyet kellett volna bevenni, akkor kakáltál volna egy egészséges nagy kupacot.

Most már nincs mit tenni, majd igyál sok vizet, nehogy kiszáradj.

máj. 28. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!