Mitől lesz olyan ronda az oltás helye? És melyiké az?
Figyelt kérdés
Elvileg csak egy kis tűvel szúrnak meg, de még is olyan ronda lesz, ahhoz képest. Minden embernek ott éktelenkedik a felkarján a helye. De miért és melyiké? Tudja valaki?2009. okt. 31. 05:04
1/3 anonim válasza:
BCG oltás. Pár naposan kapják már a babák. Az oltás reakciója, hogy bepirosodik, kis gennyesnek tűnő hólyag keletkezik benne, ami legtöbbször ki is fakad. Akár többször is egymás után. Ez a normális reakció, nem genny ami benne van, a végén pdig meglátszik a helye. Viszont közben kialakul a védettség a tbc ellen
2/3 A kérdező kommentje:
Értem. És régebben kettő volt belőle? Mert nekem csak egy ilyenem van, de például apukámnak, meg anyukámnak is két ilyen csúnya oltás heg van a vállán.
2009. okt. 31. 12:44
3/3 anonim válasza:
én 24 vagyok, de nekem egyik oltás helye sem láccik, abszolút nem. pedig megkaptam őket..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!