Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez sok? Mennyi...

Szerintetek ez sok? Mennyi lenne a megengedett? Rászoktam nagyon, pedig utáltam. Szerintetek?

Figyelt kérdés

A zöld teára. Nem kell kinevetni, de tényleg így van. Most már ott tartok, hogy egész nap a bögrével a kezemben járkálok, amikor megtehetem. Ez mellett még emésztést segítő teát is szoktam inni, meg csipkebogyóteát. Valójában azért kezdtem el, hogy lefogyjak és most már nem azért csinálom. Egyszerűen olyan lehet ez, mint a dohányzás...(bár még soha nem próbáltam, csak gondolom). Jó hogy ott van a bögre és szürcsölgethetek. Egyszerűen jól eltölt ez a komfort mozgás.

Kábé 9 v 10 bögre zöld tea, 1 bögre emésztést segítő, 1 bögre csipkebogyó.

Remélem, hogy nem lesz semmi bajom sem tőle. Valójában most jobban érzem magam és az agyam is jobban fog. Csak nem tudom hogy hol a határ...

??

Előre is köszi

25 L

2010. okt. 29. 14:29
 1/5 A kérdező kommentje:
A felsorolás az per napra vonatkozik.
2010. okt. 29. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz tőle, én is teafüggő vagyok :D

Sok antioxidáns van benne ami megköti a szabad gyököket, emellett zsírégető is kis mértékben. Szóval egészséges nagyon :D

De a minőség azért számít eléggé..

2010. okt. 29. 14:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Bármennyit ihatsz belőle, csak néhány dolgot kell figyelembe venni:

1. koffein van benne (igen, a zöld teában is van!), emeli a vérnyomást

2. napi 3 liternél több folyadékot ne igyál összesen, mert taccsra teszed a vesédet (amúgy a víz a legjobb)

3. ne idd túl forrón, mert az szájüregi rákot okozhat (hosszú távon persze)

Amúgy egészséges. Én a feketetea-függő vagyok. :)

2010. okt. 29. 14:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Durva:D:D KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :D:D

S nektek milyen tapasztalatotok van még ezzel kapcsolatban?:D

2010. okt. 29. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igyál a csipkebogyoból többet, az koffeinmentes.
2010. okt. 29. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!