Mi számít normális fogyásnak amúgy is vékony emberen?
Figyelt kérdés
Azt írják a legtöbb oldalon, hogy normális ha 1-2 kiló mozog néha fel vagy le, de ha a súly 5 százaléka lemegy kb. 2 hét alatt az már baj. De az én súlyom 5 százaléka az 2 kiló. Akkor nálam pontosan mi számítana problémának? Nem tervezek fogyni, csak érdekel.2024. máj. 25. 15:19
1/5 anonim válasza:
Hát ha a te súlyod kicsi, akkor neked 2 kg is sok.
Azt a 2 kilót ingadozásra írják, ami tényleg nem baj normál test súlynál. De, ha te vékony vagy az nem jó.
Teszem azt 48 kiló vagy 170 cm, ott nagyon sok 2 kiló súlyveszts is. De egy 65 kilós embernél 170 cm-el +/- 2 kiló szinte észre vehetetlen.
2/5 anonim válasza:
Nem általános érvényben kell venni, hanem a SAJÁT súlyodhoz mérten.
Én 48 kiló vagyok 169 cm (keményen dolgozom ellene) és nálam már 2-3 kiló mínusz is rengeteg - olyan szinten hogy az életminőségemet negatívan befolyásolja.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt elfelejtettem hozzátenni, de szerencsére nincs ilyen ingadozás nálam, a grammok szoktak csak változni étkezés után pl.
2024. máj. 26. 11:13
4/5 Senior Séf válasza:
Semmi. Amúgy is vékony ember mi a ménkűnek fogyjon?
5/5 anonim válasza:
És genetikailag vagy ilyen vagy van vmi felszívódási zavarod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!