Baratomnak magas laza volt es nagyom piros a torka de nem faj neki orvos azt mondta influenza vagy covid. Faradtnak erzi magat. Szerintetek az?
Figyelt kérdés
Tesztet nem csinalt az orvos csak találgat.
Én virusra tippelek. Mert most van az is. Nagyok lelkis baratom es nagyon fel mondom neki hogy nem az
2024. máj. 23. 11:36
11/13 anonim válasza:
Egy teszt kb 2000 amúgy egy gyógyszertárban...
12/13 anonim válasza:
Sajnos ezeket sima náthavírusokat nem tudjuk gyógyítani gyógyszerrel. Nem hat rá az antibiotikum. Az immunrendszernek kell legyőzni. A legjobb "kezelés" a pihenés. Plusz a tüneteket lehet enyhíteni: lázcsillapító, citromos-mézes tea, ilyesmi. A lázcsillapító kicsit lassíthatja a gyógyulást, de én inkább vagyok egy nappal tovább beteg, minthogy végig szenvedjek a láz miatt.
13/13 anonim válasza:
650 ft volt a sipoban a nyalteszt es poz.lett nekunk, megint indul ez a rohadt covid. Megfekudtunk, pedig tobbszor be vagyunk oltva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!