Tömegközlekedők, nem vagytok gyakrabban betegebbek, mint akik autóval járnak?
Figyelt kérdés
Úgy értem felsőlégúti dolgokra gondolok, járványos, vírusos időszakokra, amikor a járműveken mindenki tüsszög, köhög?márc. 20. 13:26
1/5 anonim válasza:
Én tömegközlekedek, a párom autóval jár. Nem vagyok gyakrabban beteg, mint a párom.
3/5 anonim válasza:
Nekem bicikli vs. tömegközlekedéssel az a tapasztalatom, hogy nincs különbség, a munkatársak fertőznek meg a munkahelyen inkább.
5/5 Senior Séf válasza:
A tömegközlekedők ebből a szempontból jobb helyzetben vannak. Az immunrendszer ugyanis nem attól lesz erős, ha a széltől is óvod, hanem attól, ha minél többféle mikrobával ismerkedik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!