Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Üdv! Milyen ruhát kell vinni...

Üdv! Milyen ruhát kell vinni műtétre?

Figyelt kérdés
Szóval milyen ruhát kell vinni? Pizsamám nagyon régóta nincs(meztelenül alszom) elég egy rövid nadrág egy alvós pólóval? Gondolom adnak ott valami műtős köpenyt? Utoljára gyerekként műtöttek. Köszi a választ!

2024. máj. 20. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

7 es te nem láttál magatehetetlen betegeket,az intenzívről nem is beszéljek.Mit gondolsz ott talán pucéron vannak a betegek.

Magadnak gratulálj a tudatlanságodért.

2024. máj. 20. 22:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Orrsövény műtét lesz bástyák!
2024. máj. 20. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt zsircsomós műtétem 1.5 órás,altatásban.Ezt nem ambulásan csinálták kis műtőben.Kisebbek is voltak fejen,ahhoz egyátalán nem kellett levetkőzni sem.
2024. máj. 20. 22:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen műtét? Nekem a hátamról, hasamról szedtek le anyajegyet Szakorvosi rendelőben. Csak a pólót kellett levennem. Anyámnak szemészeti műtétje volt, csak a bugyogólya maradhatott kb.
2024. máj. 20. 22:41
 15/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Az, hogy mit kell levenni, mi lehet rajtad az attól is függ, hogy milyen műtőben végzik, mire van kialakítva, nagyműtőben elvileg szabály szerint semmi sem lehet rajtad, de ott változó, hogy adnak-e műtős ruhát vagy sem, kisműtőkben, kezelőkben, maradhat akár felső is, alsó is, stb. Kórházban meg alig látni olyat, aki pizsamában van, általában póló, laza felső, pulóver, mackónadrág, tréning ruha, stb.
2024. máj. 20. 22:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Szent Imre kórházban orrsövény műtéthez (altattak) maradhatott a pizsi gatya+ sportmelltartó.

Uh gondolom rövidnadrág nálad is lehet akár.

2024. máj. 21. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!