Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cseng a fületek, ha befogjátok?

Cseng a fületek, ha befogjátok?

Figyelt kérdés

A napokban nem folyamatosan ugyan, de elkezdett fájni a fülem és bedugult, illetve nagyon halkan, de cseng/zúg is időnként. Feltűnt, hogy sokszor szinte nem is hallom a sípolást, de ha befogom a fülem (benyomom, mint amikor zajt próbálok kizárni), akkor hallatszódik.

Soha nem figyeltem még fel erre, ez általános/normális jelenség, vagy ez is a probléma egy tünete lehet?

(Megyek egyébként orvoshoz, inkább csak kíváncsiságból kérdezem, hogy mik a tapasztalatok, mert az ismerőseimtől is-is visszajelzés érkezett)

2024. máj. 20. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom megnézni,mert állandóan zajos.
2024. máj. 20. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Kívácsi lettem. Mit mondott az orvos?
2024. máj. 22. 17:30
 3/3 anonim válasza:

Nálam egy éve jelentkezett egy fülcsengés. Nagyon megilyedtem és szaladtam orvostól orvosig. A jelenséget tinnitus-nak hívják. Sok cikket találsz az interneten róla. MR,CT, Ifuzió...semmi. Most is megvan. Megerősödött a fülcsengés és a frekvenciája is feljebb ment. Elvagyok, de nem kis lelki erő kellett a megszokáshoz...eddíg is. És gondolom fog is még kelleni.

Nálam a családi háttér változott rengeteget. Új munkahely, új országban, és a feleségem is komoly betegséget kapott...Talán ez lehet a fülcsengés mögött. Bár időben valóban egybe esik, de én ebben kételkedem. Erre persze egy orvos kórus mondaná, hogy "nem".

2024. jún. 3. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!