Vannak olyan emberek akik tényleg nem vállalják a gyomor tükrözést?
Figyelt kérdés
Inkább vállalják a kockázatokat?máj. 20. 16:59
2/8 anonim válasza:
Akkor kockáztatsz ha nem vállalod, a gyomor bajaira csak így lehet fényt deríteni.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen úgy értettem kettes.
máj. 20. 17:14
4/8 anonim válasza:
Persze, ugyanúgy ahogy vannak olyan emberek, akik kb. sose járnak semmilyen orvoshoz sem. Mindenféle ember van.
5/8 anonim válasza:
Hát nem kellemes
De kábulatban állítólag jobban ki lehet bírni
6/8 anonim válasza:
Milyen kockázatokat ? Havert rábeszélte a doki menjen el rá azóta refluxos ... Nekem 20 éve munkaúgyi labor bőr stb vizsgálatok alatt 2.fokú bőrrákot diagnosztizáltak mielőbbi kúrát javasoltak mert csak 3 évet adtak . Kinevettem őket . Semmi bajom , aztán sokat görcsölt a fejem néha okádtam . CTn megnézettem . Agytumort mutatott . Visszamentünk 2 hét múlva tumort sehol sem jelzett, azt mondták a kép csalóka . A sok front miatt görcsölt okádtam erre rájöttem . Vajon mennyi ember eljár fizet panikol belerokkan mert halálos beteg a gép a labor szerint . Téboly , akár az injekciómánia . Az eü szolgaltatás extra haszon a gyógyiparnsk semmi több .
7/8 anonim válasza:
Vannak, igen. Gyomortükrözéstől és béltükrözéstől rengetegen félnek. Az ismeretlentől félnek, illetve a fájdalomtól. Reménykednek, hogy majd magától elmúlik a betegséged, és hogy "á nem is olyan vészesek av tüneteim, nem kell nekem tükrözés".
Nem a kedvence senkinek, megértem, de amúgy lehet altatásban kérni. Államiban is van sok intézményben altatásban, csak hónapokat, fél évet kell rá várni.
(Nekem altatásos béltükrözés SOTE-n szokott lenni, államiban, kb. 3-4 hónap a várakozási idő. A recepción szoktam hallani, hogy sokan meg gyomortükrözésre jönnek, szintén altatásban.(
8/8 anonim válasza:
Én egyszer és utoljára vállaltam, elejétől kezdve bokákolás volt még az érzéstelenítő mellett is valamint végig se ment a folyamat mert fulladásba folyamodott. Utána mondák majd menjek vissza x hónap múlva, megy a fene, nemkérek belőlle, inkább döglök meg valami gyomor bajban mint ez... valamint szerintem a gastro entológusok a világ lerszarabb orvosai. Egy rendes papírt nem hajlandóak adni amig 20x valahány idióta kretén barom vizsgálaton nem megyel keresztül plusz ez a gyomortükrözés ami förtelem és lehetetlen de ők azért erőltetik mert miért ne... kösz nem, inkább meghalok valami egyszerű gyomor betegségben mint hogy még egyszer elmnejek egy ilyen senki sarlatánhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!