Szerdán kell mennem gyomortükrözésre, nagyon parázok, valaki elmondaná a saját élményét, ha volt ilyenben része?
Nekem volt már gyomortükrözésem. Nem fogok hazudni, nagyon kellemetlen érzés, kb. mint amikor a doki a nyelvedet lenyomja azzal a pálcikával. Oldalra kellett feküdnöm, levezettek egy csövet a nyelőcsövemen, majd abba belevezették a kamerát. Lehetett nézni a monitoron. 🙂 Lehet, hogy most már más a technika, nekem 18 évvel ezelőtt csinálták.
Viszont egyáltalán nem fáj.
Hányni nem fogsz, nyugi. Öklendezni igen, de szólni fognak majd, hogyan vedd a levegőt, meg ilyesmi.
Érzéstelenítőt kapsz, szóval fájni nem fog, olyan se lesz, hogy ne tudnád ellazítani eléggé - maga a tudat a kellemetlen, hogy valamit most épp lenyomnak a torkodon, és nem nyelhetsz és nem vehetsz úgy levegőt, ahogy akarsz. Levegőt fújnak be és a nyáladat is elszívják, így nem lesz gond.
Csak baromi kellemetlen. Én végig öklendeztem és böfögtem, még jóval utána is, de bent, csővel a torokban nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!