Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fizikai fájdalom...

Hogyan lehet fizikai fájdalom nélküli életet elerni?

Figyelt kérdés

Létezik erre valami gyógyszer, szteroid, akármi?

Anyukám 80 éves, én pedig 49.

Neki évtizedek óta fáj mindene, nekem is lassan 5-6 éve. Reggel úgy ébredek, hogy a vallamtol a talpamig szinte minden.

Irodai munkát végzek, de nagyon sűrűn fel kell állnom és mennem odébb polcokhoz, irattarba, stb.. Szóval nem gemberedek el az ülésben.

De nem állapot, hogy állandóan fájdalomcsillapítókon élünk (napi több szem).

Orvos szerint ez normális. Az öregedés jelei.

máj. 14. 23:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

#8! Lehet, hogy azt hiszed, tudsz olvasni, de nem😝

Értelmesen és magyarul leírtam, hogy szét van kopva a térdem és szar a derekam. 11 éves koromban mondta az orvos, hogy olyan a térdem, mint egy 80 évesé. Szóval képzeld, van összehasonlítási alapom, hogy milyen az, amikor mozogsz, meg amikor csak panaszkodsz, mint például te.

"Nem tehetek semmit, csak az a jó, ha pihenek." Nekem orvos mondta, hogy meg ne mozduljak😂 Ismerem ezt a dumát.

máj. 15. 17:32
 12/12 A kérdező kommentje:
11-es, menjél már máshova lecci. Senki nem kíváncsi erre a kötekedő és tapló stílusra. Keress másik kérdést és ott éld ki magad, ha már otthon nem sikerül.
máj. 15. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!