Észre vettem hogy többször megy a hasam a krumplitól bármilyen krumplitól ez mitől lehet? Esetleg ételallergia?
Figyelt kérdés
Sült krumplitól is, spagetti, káposztás sztrapacskamáj. 13. 20:31
2/7 anonim válasza:
Mondjuk nem tudom, hogy a tésztától miért van bajod a krumplis dolgok mellett.
Menj el egy intolerancia tesztre, néha nem árt, amikor előjönnek ilyesmi problémák. Ami kijön pozitívra, azokat rendszerint hónapokig-fél évig ki kell hagyni a diétádból, majd fokozatosan vissza lehet vezetni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem sem feltétlen a krumpli az oka,főleg a spagettihez nem tudom,hogyan jön a krumpli (a krumplis tészta nekem nem spagettis :D )
De alapvetően, ha Bolognai/ paradicsomos spagettit eszel, meg káposztás sztrapacskát, meg sült krumplit, ezektől pont mehet a hasad (sok olaj/káposzta/sok zsiradék-paradicsom). Inkább az olajban keresd a hibát. Ha a főtt krumplitól is megy, akkor az valami erzekenyseg már,és ki kell vizsgaltatni
5/7 anonim válasza:
Olajtól nekem is megy, én ha húst csinálok is mindig leöntöm róla az olajat. 1 kanálnyi nem elég ahhoz, hogy pl. a csirkehús megpiruljon, vagyis inkább kifehéredjen, mert akkor leég. Teszek hozzá böven, de azért nem túlzásba esve. Majd miután kifehéredett, szépen leöntöm róla, és már csak egy kevés vízben párolom.
6/7 A kérdező kommentje:
Azért nem hiszem hogy az olajtól mert ebbe az air fryerbe csináljuk a krumplit (fagyasztott krumplit) es egyaltalan nem teszunk ra olajat
máj. 13. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!