Valamilyen ételallergiám van, szedhetek most hashajtót?
Tegnap ettem 8 palacsintát, epret, joghurtot.
Este nyolctól wc-re járok, tudtam aludni 5 órát. Hétfőn megyek dolgozni és nem tudom, valami olyan gondolatom van, hogy ki kellene ürítenem a beleim egyszerre. Jövő hónapba megyek gyomor meg béltükrözésre állítólag ott kiderül mi a bajom. Tényleg meg tudják nézni úgy, hogy mire vagyok allergiás???
Szerintem nincs ételallergiád, hanem túleszed magad folyamatosan.
Laza délutáni kaja 8 palacsinta? Kíváncsi vagyok mit takar neked egy kiadós étkezés.
Ebéd húsleves és cigánypecsenye lesz. Reggel nem ettem semmit. Délután aldiba megyek ott veszek 3 péksütit, valami mogyorós csokit vacsi meg fene tudja szerintem májkrémes kenyér.
De volt, hogy alig ettem akkor meg napjába 6 alkalommal mentem wc-re alig azaz 3 szenya meg 3 alma egy nap.
Alapjába véve meg nem is figyelem csak kajálok, megállok mekibe éppen ami eszembe jut utána este kfc , ott mindig a grander meg a zinger amit eszek. 130 kilót azért el kell látni kajával.
Össze vissza, rendszertelenül és/vagy nagy mértékben eszel. Ezt a súlyod is mutatja.
Nincsen semilyen allergiád, nem kellene össze vissza enned és normális adagokat kellene bevinned. A 130 kg rengeteg, nem kell ellátnod kajával, fogynod kell legalább 40 kilót és akkor még keveset is mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!