Úgyse tudod vinni, mert 2-3 hét is beletelik mire megjön az eredmény.
máj. 12. 18:08
2/14 anonim válasza:
A tüdőszűrés az első. Eredmény nem lesz, egy pecsétet kapsz az eü konyvedbe vagy egy igazolasra, hogy megjelentél. Ha találnak valamit, akkor kapsz majd valamikor értesítést róla. Semmi eredményt nem kell vinni,csak az igazolast az orvoshoz. Tehát első tüdőszűrés, onnan uzemorvos
máj. 12. 18:19
3/14 anonim válasza:
Tüdőszűrő melóhoz, gratula. Milyen meló ez már megint, cigarettákat kell tesztelni majd?
máj. 12. 19:26
4/14 anonim válasza:
#3: Én pl. csak a vízügynél vagyok, de még nekünk is kell. Mondjuk egy élelmiszeriparban pláne alap.
máj. 12. 19:48
5/14 anonim válasza:
Tüdőszűrés már a tanári pályán sem kell. Elhiszem, hogy régebben indokolt lehetett a TBC miatt, de az mára már eltűnt szerencsére.
A legtöbb munka alkalmasságin teljesen felesleges elvárás.
máj. 12. 19:51
6/14 Ypszilon1980 válasza:
Felesleges, de eleve elő van írva pár munkakörnél, ahol meg nincs, ott az üzemorvos dönthet másképp. Kérdező: először kérdezd meg a munkáltatót, hogy kell-e, mert lehet nem kell, ha nem mondták. Egyébként ha nem viszed az eredményt és kell, akkor az újabb kör lesz az üzemorvosnál.
máj. 12. 21:50
7/14 anonim válasza:
"Egyébként ha nem viszed az eredményt és kell, akkor az újabb kör lesz az üzemorvosnál."
Akkor megegyszer, nincs olyan,hogy tüdőszűrés eredmény. Igazolás van arról, hogy a szűrésen megjelent. Eltérés esetén a beteget fogják értesíteni, az ő dolga lesz jelezni az uzemorvosnak később, ha a probléma veszélyes a munkakörében. Tehát ha pl TBC-s és kisgyermekgondozo a munkaköre, akkor jelentenie kell, ha tüdőrákos és ugyanez a munkaköre, akkor nem kell jelentenie.
máj. 13. 06:38
8/14 Ypszilon1980 válasza:
#7: Sok helyen nincs külön kimondott tüdőszűrés, csak így kérik meg, de ugyanúgy normál mellkas rtg. készül, normál rtg. géppel, arra rendes leletet kap.
máj. 13. 07:29
9/14 anonim válasza:
#7: "Akkor megegyszer, nincs olyan,hogy tüdőszűrés eredmény."
Hogy a manóba ne lenne. Egy hónapja voltam itt a községben kihelyezett mobil tüdőszűrésen, vittem egy borítékot felcímezve magamnak, odaadtam, pár hét múlva jött az eredmény, hogy "aktív tüdőgümőkórtól mentes) bevittem a melóhelyre, betették az eü könyvembe és kész. Nekünk évente menni kell.
máj. 13. 07:38
10/14 anonim válasza:
9!
Megyeszékhely, évente tüdőszűrés, sosincs eredmény, csak pecsét: tüdőszűrésen megjelent. 35 éve járok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!