Nagyon-nagyon leégtem ma, félek?
Nem vagyok kimondottan fehérbőrű, és meleg sem volt ma különösen, ezért csak az arcomra kentem fényvédőt. Bikinifelsőben kertészkedtem kint, és rákvörösre égtem.
Félek, hogy valami bajom lesz? Soha, soha többé nem megyek már a tavaszi napra sem fényvédő nélkül:(
S mi a kérdés; nem igazán értem. Hogy leégtél-e? Nem tudjuk, nem látunk. Hogy félsz-e? Nem tudhatjuk, feltehetően, ha te mondod.
Vagy mi ihlette a kérdést.
Ha érdemi választ szeretnél, kéretik erre megfelelően reagálni, akár itt, akár üziben.
“ Félek, hogy valami bajom lesz? ”
Nem olyan nehéz kitalálni, hogy azt kérdeztem, lesz-e valami bajom egy leégésből?
Csak gyorsan fogalmaztam.
Egy darab leégéstől nem lesz bajod, ne aggódj. Rendszeresen ne legyen!
Nem bántásból, de szerintem rosszul használtad a fényvédőt.
- Hány faktoros?
- Mennyi ideig voltál a napon, 2 óra? Akkor bizony újra kellett volna kenni. Ha 50 faktoros, kb. 50 percig véd. Ha, ismétlése, ha jól kendted fel.
- Amikor felkented, fehér volt tőle a bőröd, szép egyenletesen? Majd utána el lehet dolgozni. Ha nem volt fehér mindenhol, nem fedted le eléggé a bőrt.
Én anno MINDEN ÉVBEN a majálisi programon égtem le durván, nem tudom hogy nem gondoltad, hogy a napon nem fogsz...
Nem lesz bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!