Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lázas àllapot, 4 napja, hol...

Lázas àllapot, 4 napja, hol jobb hol nem. Esetleg himlő?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Vasàrnap éjszaka belázasodtam, 39.4 ig felment a hőm. Egész hétfőn nappal és este is làzas voltam. Kedden hőemelkedésem volt egész nap de ejszakàra megint belázasodtam.

Szerdán felmentem a dokihoz, azt MTA vírus. Írt fel antibiotikumot C vitamin sok folyadék ill làzcsillapítás, ha nem javul hétfőn menjek vissza.

Ma egész nap jól voltam, nem volt hőemelkedésem sem, viszontost estére megint megy fel a hőm jelenleg 38,4.

Kisfiam most gyógyult meg a lepkehimlőből, de ő nem volt lázas.

Csak pöttyös.

Esetleg így jönne ki rajtam a himlő? Vagy van valami vírus ami napokig tartó lázat csinál más tünet nélkül?

Valakinek hasonló tapasztalata?

Már nagyon unom ezt a lázas állapot 😔

2024. máj. 9. 21:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#20 De gondolom amúgy nem te írtad, hogy "Akkora baromságot hogy stressztől legyen lázas valaki"? Jó, akkor ne orvoshoz menj, hanem pszichiátriára. Gondolom, a gyerekekre addig vigyáz az apjuk, amíg kezelik a tudathasadásodat. Vagy ha te írtad, akkor a fogyatékosságodat. Gyerekekre közben vigyáz az apjuk. Bár nem lepődnék meg, ha ilyen ügyefogyott, életképtelen, buta hárpia mellett már nem lenne férfi.
2024. máj. 9. 23:59
 22/26 A kérdező kommentje:
Hú inkább nem írok semmit. Van az a szint ami alá nem süllyed az ember. Még jó hogy ennyire unatkozol. Remélem sosem lesz gyermeked, mert ezt a stílust kár tovább adni.
2024. máj. 10. 00:09
 23/26 anonim ***** válasza:
#23 Nekem már unokám is van. Azért érek rá erre az oldalra járni. Neked mi a kifogásod, hogy betegen, két gyerekkel itt trollkodsz?
2024. máj. 10. 00:23
 24/26 anonim ***** válasza:
Válaszokat elnézve nagyon frusztrált emberek élnek Magyarországon....
2024. máj. 28. 14:31
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedved okoskodó válaszát.

Utólag már túl vagyok rajta, és valóban lepkehimlő volt 🖐️

Másik orvosnál voltam.

Köszi hogy egy normális komment nem tellett tőled.

Kedves 24es

Valóban jól látod a helyzetet 🫣

2024. máj. 29. 11:34
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha még nem tetted, akkor menekulj onnan, amíg lehet. Utólag is jobbulást kívánok!
2024. máj. 30. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!