Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lázas àllapot, 4 napja, hol...

Lázas àllapot, 4 napja, hol jobb hol nem. Esetleg himlő?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Vasàrnap éjszaka belázasodtam, 39.4 ig felment a hőm. Egész hétfőn nappal és este is làzas voltam. Kedden hőemelkedésem volt egész nap de ejszakàra megint belázasodtam.

Szerdán felmentem a dokihoz, azt MTA vírus. Írt fel antibiotikumot C vitamin sok folyadék ill làzcsillapítás, ha nem javul hétfőn menjek vissza.

Ma egész nap jól voltam, nem volt hőemelkedésem sem, viszontost estére megint megy fel a hőm jelenleg 38,4.

Kisfiam most gyógyult meg a lepkehimlőből, de ő nem volt lázas.

Csak pöttyös.

Esetleg így jönne ki rajtam a himlő? Vagy van valami vírus ami napokig tartó lázat csinál más tünet nélkül?

Valakinek hasonló tapasztalata?

Már nagyon unom ezt a lázas állapot 😔

2024. máj. 9. 21:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
38%

Azt én értem, hogy vasárnaptól rosszul vagy, és csak szerdán jutsz el orvoshoz. De közben nem jutott eszedbe lázat csillapítani? És még gyereked is van ennyi ésszel?

Aztán amit a doki mond, azt el sem hiszed, helyette itt kérsz orvosi szakvéleményt? Ismétlem, ennyi ésszel te egy kisgyerek életéért vagy felelős?

2024. máj. 9. 21:35
 2/26 anonim ***** válasza:
Amúgy már a kialvatlanság, stressz, kimerültség is csinál napokig tartó lázas állapotot...
2024. máj. 9. 21:35
 3/26 A kérdező kommentje:

Kedves egyes válaszoló.

Folyamatosan csillapítom a lázamat nem gondoltam hogy ezt is le kell írni 🫣

Mivel előtte nem csinál semmit mondván hogy akkor menjek ha 3 napja tart a lázas állapot 😏

2024. máj. 9. 21:46
 4/26 A kérdező kommentje:
Mivel a saját gyermekemet is másik körzetbe vittem mert az itteni doki szerint allergiás és semmi baja, így valószínű nem feltétlenül bízom benne a legjobban.
2024. máj. 9. 21:47
 5/26 A kérdező kommentje:

De ha figyelmesen elolvasnàd akkor magadtól is rájöhetnél hogy haszontalan felesleges és rossz indulatú a kommented.

És képzeld nem egy hanem 2 gyermekem is van 🤣

2024. máj. 9. 21:49
 6/26 anonim ***** válasza:
13%
Szóval annyira nem vagy lázas, hogy megsértődj az első válaszon, annyira már igen, hogy értelmezd a másodikat, vagy akár wikipédián utánanézz a lepkehimlőnek, mielőtt valami súlyosabbal diagnosztizálod magad? :D
2024. máj. 9. 21:51
 7/26 A kérdező kommentje:

Most ez komoly?

Esetleg van tapasztalatom lepkehimlőről?

Vagy több napos lázas állapotról?

Ha nincs akkor nyugodtan lapozz tovább mert nem ki oktatásra vagyok kíváncsi hanem saját tapasztalatra.🖐️

2024. máj. 9. 21:54
 8/26 anonim ***** válasza:
És ha van? Mondom, ahhoz már lázas vagy, hogy értelmezd a 2. választ.
2024. máj. 9. 22:23
 9/26 A kérdező kommentje:
Elolvastam értelmeztem, de rám nem jellemző azok miatt lázas állapot.
2024. máj. 9. 22:24
 10/26 anonim ***** válasza:
Nem az a kérdés, hogy rád jellemzőek-e. Jézusom. Én is 10 évig csak tűrtem ezeket, aztán egy nap azt vettem észre, hogy minden reggel kihányom a semmit stressz alatt, és az orvosok nem tudtak vele mit kezdeni, életmódváltás meg igen. De ha ennyire okos vagy, akkor mégis mi a jó búbánatos isten szamaráért kérdezősködsz? Meg amúgy is, ha van két gyereked és annyira okos felnőtt vagy, mi a jó büdös hónaljamat keresel ezen az oldalon? Vagy konkrétan betegen fekszel, és nincs ennél jobb szórakozásod? Sajnállak. Ha megírod a címed, küldök egy Rubik-kockát, az hasznosabb elfoglaltság, mint itt feltenni egy kérdést, csak hogy legyen kivel kötekedned.
2024. máj. 9. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!