Ha valami nem megy elsőre, nem kell erőltetni? Nagyon el vagyok keseredve. 25L
Figyelt kérdés
Nem szeretném itt kifejteni, inkább privátban írnám le a dolgot.
Előre is köszönöm a segítséged!
máj. 7. 17:31
1/5 anonim válasza:
Semmit sem kell szerintem egyetlen sikertelen alkalom után feladni, mert az még nem jelenti azt, hogy később sem fog összejönni, még akkor sem, ha elsőre nagyon rosszul ment. Lehet ez vizsga, sport, fogyókúra, művészet, sminkelés, nyelvtanulás, akármi. Egyedül az ismerkedésnél gondolom azt, hogy ha valakitől egyértelmű nemet kaptál, na azt tartsd viszont tiszteletben.
Privátozni viszont nem fogok, ne haragudj.
2/5 anonim válasza:
Ha esetleg teherbe esésről van szó, ott pláne semmit nem jelent egy sikertelen alkalom.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én szívesen segítek ha gondolod írj.
4/5 anonim válasza:
Már hogyne kéne! Sok dolog nem megy elsőre, sőt másodikra sem, nem szabad feladni soha, mert előbb utóbb sikerül.
5/5 anonim válasza:
Nem szabad feladni, a legtöbb dolog nem sikerül elsőre. Egészséggel kapcsolatban is sajnos van, hogy valami nem sikerül elsőre, például a sokadik gyógyszer a megfelelő.
Írj nyugodtan üzenetet, ha gondolod, szívesen meghallgatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!