Az egyik fülem teljesen bedugult. Mit csináljak vele?
Hiába fújom ki a levegőt, befogva orrom-szám, csak az egyik fülemen érzem. A másik mintha egy ajtóval belül el lenne zárva.. nagyon kellemetlen, de orvoshoz tisztításra nem szeretnék menni órákat sorba állni..
Mivel tudnék próbálkozni otthon? Sós vizet cseppentsek bele? Gőzölés?
Pedig tisztításra (is) az orvos a legjobb. Már ha tényleg ez a gond.
Semmit se cseppents bele! Gőzölni a fület??
Amíg nem jutsz orvoshoz, addig esetleg meleg sót lehet rá tenni. De csak akkor, ha tudod, hogy hogyan kell használni. Nem bele! Nem forrót!
Elmentem orvoshoz.. sztori:
Az egyik korhazbol átkuldtek egy másikba. Ott azt mondták 13-an vannak elôttem, várni kell, sokat.
Elmentem a közértbe, megebédeltem a közeli parkban, visszamentem és képzeljétek még 12 ember volt elôttem!! Egy óra alatt 1 fôvel ment elôre a sor... Elmentem, nem vártam.
3 órával késobb kaptam egy értesítést: e-recept a felhôben! 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Ez mi?!
Egy 7.000 forintos antibiotikumos fülcseppet írt fel, illetve egy dokumentumot állított ki, idézem: ÉLETMÓDI TANÁCCSAL ELLÁTTUK,BETEGSÉGÉRŐL FELVILÁGOSÍTÁST KAPOTT
Nem tudom mi történik az egészségügyben.. :S
Én csak fülmosásra akartam menni, mert nagyon-nagyon zsíros volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!