12 éves státuszon felhuzzák a fitymát teljesen ha gond van vele vagy azt csak szakorvos csinálja sebészeten?
Figyelt kérdés
Enyhe letapadás lehet csak félig tudja felhúzni a bőrt.2020. okt. 3. 09:51
2/10 A kérdező kommentje:
Nemrég óta van részleges letapadás neki
2020. okt. 3. 11:23
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudja teljesen felhuzni a bőrt csak a makk feléig
2020. okt. 3. 23:46
5/10 anonim válasza:
Csak akkor,ha nagy gond van vele,és fáj.
Egyébként tényleg jó módszer amit az előző hozzászóló írt.
Csak ésszel, csak finoman,hogy jól essen.
7/10 anonim válasza:
Érdemes lenne kádban hosszan fürödni és apró lépésekkel magának lefejteni a letapadt részt
8/10 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy ott fel is oldják a letapadást. HA kiszűrik, tovább fogják küldeni a sebészetre.
9/10 anonim válasza:
Felnott korban nekem urológus kismutet során leválasztotta a letapadt részt a makkrol
10/10 anonim válasza:
Nekem anno az orvos leválasztotta kézzel (feltépte).
Életem legrosszabb élménye volt, de ez volt lehetőség vagy a körülmetélés, amit nagyon nem akartunk.
Ezután két hétig gyógyult, azthittem belehalok.:D
Sajnos utána újra letapadt kb. olyan 12 éves korom körül, viszont a fentiek igazolásképpen: valóban a maszturbáció oldotta meg a dolgot, méghozzá apránként, fájdalommentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!