Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szimpla agyrázkódásnak milyen...

Szimpla agyrázkódásnak milyen maradandó következményei lehetnek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia! Nekem emlékezetkiesés maradt meg, vagyis a balesetet megelőző kb. 10 percre nem emlékszem. ennyi.
2010. okt. 28. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Még ha ki is fekszed a valamikor előírt 10 napot, erős lesz a hajlamod a fejfájásra, időjárási frontoknál a tipikus migrénre. Mindkét lányom volt olyan "szerencsés", hogy agyrázkódást kapott. A nagyobbiknak ájulással, emlékezetkieséssel járt, 1 hetet töltött megfigyelés alatt kórházban, majd otthon szigorú ágynyugalom, mégsem úszta meg a migrént. A kisebbik nem ájult el, őt kórházba sem küldték, ágynyugalmat sem mondtak (azért én fektettem), de azóta egyre többször fáj a feje neki is, érzékenyebb lett az időjárás változásra.
2010. okt. 28. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az agyalapi mirigyem ütődött egy 12 éves koromban történt autóbalesetben. Bevitt a rohamhocsi a balesetire, vérvétel, EKG stb vizsgálat. Egyből kiugrott a vércukrom, azóta is az vagyok, immár 38 éve.
2010. okt. 28. 13:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Kösz szépen a válaszokat!

Én az utána következő fél órára nem emlékszem, és aznap elég rosszul voltam, de másnap már nem fájt semmim, teljesen jól voltam.

2010. okt. 30. 10:45
 5/5 anonim válasza:

Nekem agyrázkódás óta 3 dioptriás szemüveget kell hordanom.

Előtte nem voltam szemüveges.

2010. nov. 5. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!