Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Speed (valószínű) tuladagolasa...

Speed (valószínű) tuladagolasa után ezek a tünetek?

Figyelt kérdés
Egy komoly kihagyás után kedd délutántól szerda hajnalig mentünk SP-tol. A végén már minden jel arra utalt h tultolam. Hallucinaciok, remegés, hidegrázás, az arcomrol sót kapargattam. Mellkasi fájdalom is volt egy kicsit. De mikor haza értem akkor elkezdett hirtelen nagyokat és gyorsan verni a szivem, a vérnyomásom is magas lett. Ezt sikerült kicsit lecsokkentenem, nagyon sok ivassal. Viszont azóta magas a vérnyomásom és gyorsabban ver a szivem a kelleténél. Aludni csak tegnap este tudtam 5-6 órát, mikor ma reggel keltem és mentem suliba hirtelen a buszon elkedztem kattogni, visszarantott . Aztán a kattogas atment rosszulasba, hirtelen kiszáradtam , 1 liter víz után is egyből száradátam ki, szúrt a mellkasom azt hittem szivrohamom van. Aludtam és enyhültek a tünetek (vagyis úgy ereztem) viszont még mindig magas a vernyomasom és még érzem a speed hatását (pl. Meg mindig sokat beszélek, és hirtelen elfelejtem mit akarok mondani, belegabajodok a gondolataimba) illetve gyorsabban is ver a szivem. Ez mennyi idő alatt fog elmúlni ?
máj. 2. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem akarsz belehalni, ez volt az utolsó.
máj. 2. 23:36
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Ha szerencsed van egy ket nap. Ha nincs akkor orokre visszatero vendegeid lesznek
máj. 2. 23:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Már sokkal jobban vagyok, nincsen magas vernyomasom, a pulzusom is vissza állt a normalisra. Már csak gyenge vagyok és fáradt, illetve a bal kezem és a bal mellkaskomban érzek néha fájdalmat, bár ezt gondolom attól mivel közel 3 napon keresztül vert gyorsan a szivem, és az izmaim elfáradtak stb.
máj. 3. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, ugye nem csinálod többet?
máj. 3. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
16%

Minek tolod ha nem bírod és utána fosol? Nagyfiú/nagylány lettél ettől?

Természetes szelekció, nem te leszel az első aki belehal.

máj. 3. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez marhára nem természetes szelekció...
máj. 3. 22:27
 7/9 anonim ***** válasza:
16%
Az ha valaki drogozik? És nem tudja hol a vége? Mesélj még.
máj. 3. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondd már meg, mi természetes benne?
máj. 3. 22:49
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem hinném, hogy maradandó, vagy bajod lenne tőle, de a helyedben nem csinálnám, ha ilyen durva mellékhatásaid vannak. Ha jó volt a cucc 3 naptól egy hétig tart ameddig visszaáll az energiaszinted
okt. 31. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!