Mit jelent hogy 1x1 tabletta? Reggel vagy este vegyem be?
Nincs rá írva csak annyi hogy 1x1 ezt mikor kell bevenni?
Bal kamra ejectios fractioja(EF):63%
37/N vagyok magas vérnyomásos lettem, készült 24 órás vérnyomás monitorozás is. Ahol ez van a papírra írva:
Átlagos RR értéke: 153/90, Nappali átlagos RR: 157/94, éjszakai: 137/83 Hgmm. Átlagos Pulzusa: 71, min:58 max:81/min
Javasolt: 1x1 Vidotin komb 4/1.25mg, és 1x1 Vidnorm 4mg/5mg.
Diagnosis: Hypertonia, Min.cardiomegalia.,enyhe Bk Hypertrophia
1X1
Az azt jelenti hogy 1 darab tablettát kell bevenni naponta.
Micsoda kérdések, és micsoda IQ szintek vannak itt:DDD
Ezt inkabb patikában kérdezd, vagy hivd fel a csaladorvosod.
Amukor a gyógyszert kivetted nem mondtak el hogy kell szedni?
Betegtájákoztatót kellene elolvasni,ott gondolom le van írva,hogy a nap folyamán mikor javasolt bevenni,meg étkezés előtt,vagy után stb.
Vagy esetleg ha felhívnád a háziorvosodat megkérdezni?Erre gondoltál ne talán tán?
XD iku nuku XD
"Lehetőleg reggel, étkezés előtt vegye be a tablettát. A gyógyszert egy pohár vízzel nyelje le."
idézet a gyógyszered leírásából.
Elolvastam helyetted ha már neked nem volt annyi eszed hogy ezt meg tedd:)
7, nem lehetne ezt csak így megírni?
"Megnéztem a gyógyszered leírását és azt találtam, hogy ... Javaslom, hogy a jövőben az x oldalon nézz utána, ha ilyen kérdésed van, mert ott minden gyógyszer leírása fel van tüntetve / így keress rá, mert így gyorsan megtalálod a gyogyszer leírását."
Ez az oldal arra van, hogy segítsünk egymásnak azzal, hogy információt adunk és segítettél is a kérdezőnek, de nem fontos belerúgni egyet. Szerintem úgy a legjobb segíteni, ha nem éreztetünk a másikkal, hogy ő rosszat tett azzal, hogy kérdezett.
Aminap én egy nyelviskolanak írtam, mert a nyelvvizsgával kapcsolatban akadt pár kérdésem és nagyon udvariasan megfogalmazták, hogy a honlapon fent van minden válasz a kérdésemre, nem pedig letámadtak, hogy lusta vagyok, hogy nem néztem meg a honlapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!