Az egészséges, hogy itt mindenki rockot hallgat?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom megőrülök. Nem hiszem el. Minden zenei témájú kérdéshez rockot, metalt meg ilyeneket linkeltek. Tényleg mindenki ezt a zenét szereti?? Valaki legyen már aki szereti a goát, reggae-t, drum and basst! Küldjetek jó számokat!! Légyszi ne az elsőként említett műfajból! "mert attól én egy búúúús panda leszek."2010. okt. 27. 19:05
1/14 anonim válasza:
Én igazából(lehet nem fogjátok elhinni, sokan nem hiszik el:S) de én abszolút nem szeretek semmilyen zenét.Egyszerűen nincs bennük semmi, ami magával ragadna.:)
2/14 anonim válasza:
Ne hallgasd. :)
Ez van, ez valahogy több embert fogott meg ezek szerint. (engem is)
3/14 anonim válasza:
én nem szeretem a rockot sem a metált:)19L
4/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de itt az egészség rovatban, én még nem is láttam zenei kérdést. Amúgy rendben vagy?
5/14 anonim válasza:
a rocknak LELKE van. aki ezt nem fogja fel, nem tudja mi az a zene :)
de nyugi a legtöbben akik "rockot, metált" hallgatnak, ugyanígy nem tudják
6/14 A kérdező kommentje:
de engem nem is az zavar, hogy vannak akik ezt szeretik, hanem hogy ritkán találok társra zenei ízlésemet illetően, itt GYIK-en! Na várom a további válaszokat! :)
2010. okt. 27. 19:15
7/14 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ide a kérdést, mert a "szórakozás" menüpont a főoldal legalján van. Köszi amúgy minden rendben!
2010. okt. 27. 19:17
8/14 anonim válasza:
sorry, de én csak és kizárólag a rock/metal műfajt szeretem... 26/nő
9/14 anonim válasza:
Elmész egy Goa, v dnb partyra és lesz máris sok ilyen barátod. Bár fogalmam sincs, miért kell neked, hogy más is hallgassa ugyanazt... -.-"""
És kövezz meg, de én is metált és rockot hallgatok, mert a dubbdubb meg tucctucc meg füves zene nem jön be, ez van. :D Ennek ellenére vannak olyan barátaim is, akik csak discot hallgatnak, meg jpopot. Ő dolguk. :D Ha nagyon zavarjuk egymást, van füles, meg kötünk kompromisszumot. Gyik.hu-n meg nem barátkozom, mert akik itt lógnak, mind hülyéééééééééééék XD (én pláne)
10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a szintén érdekes kommentet :D
2010. okt. 27. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!