Ha véletlen műanyag zacskó darabot is sütöttünk a husival mekkora baj lesz? Nagyon ideges vagyok.
Legyen úgy ahogy mondod! Már emiatt viszolygok a főzéstől is. Mintha mindent csak én szúrnék el a földön egyedül.
Nem szedek semmit, néha ezt a tégelyes nyugtatót. De kelleni fog valami mert folyamatosan bántom magam, hogy elszúrok, rosszul csinalok dolgokat.
Még mindent nem. Eléggé szégyellem. Tudom mar en sem tudom megállapítani, hogy mi a valós félelem vagy mi az elmém által túlgondolt szorongás.Nekem minden valós es jogis. Ezt a realitást tudom, hogy elvesztettem. Mar nekem is kellemetlen. Egyelőre a múltat oldjuk. Elvileg onnan a baj. Elvesztek az életet mentő erőforrásaim, amivel túléltem és borult a kártyavár. így mondta. És most itt ülök egy
( vélhetőleg, mert ugye nem láttam)műanyag zacskó miatt sötét jövőt látok es vacillálok, hogy kidobjam a 20 ezres tefal serpenyőt. A szorongásom kidobná. A józan eszem, az a fél százalék jobb esetben próbál erőlködni és meggyőzni. Borzasztó ez.
Könyörgök: mondjad már a pszichológusnak az egészet, ezt a nejlonosat is úgy, ahogy van, mert ha nem mondod, akkor nem tud segíteni, mert fogalma nincs, hogy hogy vagy. Nem gondolatolvasó. Ha tudatod vele a valós helyzetedet, akkor tud annak megfelelően foglalkozni veled. Előtte nem kell szégyellned semmit, mert pont az a foglalkozása, hogy ilyen páciensekkel dolgozzon. Beszéld meg vele, hogy elmennél pszichiáterhez is, mert olyan súlyos a szorongásod, hogy úgy gondolod, hogy gyógyszer kell rá.
A serpenyőt meg nehogy kidobd, az olajjal együtt kiöntötted a műanyagfoszlányokat is. A férjed hogy bírja a szorongásodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!