Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha véletlen műanyag zacskó...

Ha véletlen műanyag zacskó darabot is sütöttünk a husival mekkora baj lesz? Nagyon ideges vagyok.

Figyelt kérdés
Ezt a hitvány féle lidl hamhurger húspogácsát vettük, nehezezen szakadt fel a zacskó. A masodiknál vettem észre a husin picike zacskó darabot, de addigra az első adagot már megették. Mi van ha ott nem vettem észre és azon is volt darabka és én megsütöttem és megették. Miattam.lesznek rákosak? 😪
2024. ápr. 21. 21:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Ugye nem gondolod, hogy 2 cm zacskótól rákos lesz valaki?! Ez komolyan fáj! Igaz, hogy az a gyakori jelszava, hogy "Amit máshol nem mertél megkérdezni", node azért ennyire ...
2024. ápr. 21. 21:07
 2/17 A kérdező kommentje:

En nem tudom mit gondoljak tényleg. Mégiscsak forró olajban sütöttem.

Annyira mindenhol a drámát olvasni es sajnos engem mostmar minden beparáztat.

Mikozben az eszemmel tudom, hogy közkonyhán, kifőzdékben a kapkodásban biztosan több hasonló megeshet

De akkor is nagyon be tudok pánikolni, ha valamit én bacok el.

2024. ápr. 21. 21:10
 3/17 anonim ***** válasza:
A sütőben el is olvadt.Máskor jobban figyelj,ha kész fagyasztott terméket veszel.
2024. ápr. 21. 21:11
 4/17 anonim ***** válasza:

Nejlonzacskóficni lenyelése általi halál drámáját garantáltan nem olvastad! Nem méreg a nejlonzacskó, csak nem kell vacsora helyett azt enni.

Te nemcsak a nejlonzacskó miatt szorongsz, ugye?

2024. ápr. 21. 21:15
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen,sokminden miatt szorongok sajnos. De azért a kisütött olvadt zacskó nem egeszseges.
2024. ápr. 21. 21:17
 6/17 anonim ***** válasza:
Ekkora mennyiségben az semmi. Ha megennél 20 db-ot, akkor lenne talán valami. A szorongásoddal menj pszichológushoz. Gyógyítható.
2024. ápr. 21. 21:20
 7/17 A kérdező kommentje:

Járok hozzá fél éve.

Akkor ha ráolvadt a műanyag ( ha volt rajta) nem én betegítem meg? A serpenyőt elég elmosni? Nem tudok megnyugodni. Olyan boldogok voltak, ezt a fajtát szeretik, én szívesebben veszem azt az amerikai zacskósat, de nekik nem ízlik. 3 gyerek lakott jól😪

2024. ápr. 21. 21:24
 8/17 anonim ***** válasza:

Nejlonficniktől senki nem betegszik meg, ennek a mennyisége egyszerűen nem mérhető. Egy egész zacskó is legfeljebb 3 gramm lehet, annak a töredéke mikrogrammnyi. Szerintem még ciánból se öl ennyire kicsi mennyiség.

A pszichológus láthatóan nem használ, ha már fél év eltelt. Mit csináltok a terápián? Nem mondta, hogy gyógyszert is kéne szedned?

Egyébként, ha ez megnyugtat, én gyerekkoromban egy menzán zacskóstul ettem meg a virslit (csodálkoztam is, mért nem lehet megrágni), mert itthon sose kaptam nejlonban, és fogalmam nem volt, hogy van olyan. Még élek, pedig az sokkal több nejlon volt.

2024. ápr. 21. 21:40
 9/17 A kérdező kommentje:

Hát ahhoz képest, hogy ősszel suicid gondolataim voltak, mar sokat fejlődtem. Fél karomat odaadnám, hogy elmúljon a szorongás.

Ha magában ettük volna a zacskót az annyira nem aggasztana. Kijön alul. De, hogy forró olajban sütöttem a töbhivel együtt, aztan utána a többi adagokat félek a káros anyagoktól.

2024. ápr. 21. 21:46
 10/17 anonim ***** válasza:

A káros anyagokból is kell egy bizonyos mennyiség. Nem mikrogrammok.

Szorongásoldót nem szedsz?

2024. ápr. 21. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!