Ha véletlen műanyag zacskó darabot is sütöttünk a husival mekkora baj lesz? Nagyon ideges vagyok.
En nem tudom mit gondoljak tényleg. Mégiscsak forró olajban sütöttem.
Annyira mindenhol a drámát olvasni es sajnos engem mostmar minden beparáztat.
Mikozben az eszemmel tudom, hogy közkonyhán, kifőzdékben a kapkodásban biztosan több hasonló megeshet
De akkor is nagyon be tudok pánikolni, ha valamit én bacok el.
Nejlonzacskóficni lenyelése általi halál drámáját garantáltan nem olvastad! Nem méreg a nejlonzacskó, csak nem kell vacsora helyett azt enni.
Te nemcsak a nejlonzacskó miatt szorongsz, ugye?
Járok hozzá fél éve.
Akkor ha ráolvadt a műanyag ( ha volt rajta) nem én betegítem meg? A serpenyőt elég elmosni? Nem tudok megnyugodni. Olyan boldogok voltak, ezt a fajtát szeretik, én szívesebben veszem azt az amerikai zacskósat, de nekik nem ízlik. 3 gyerek lakott jól😪
Nejlonficniktől senki nem betegszik meg, ennek a mennyisége egyszerűen nem mérhető. Egy egész zacskó is legfeljebb 3 gramm lehet, annak a töredéke mikrogrammnyi. Szerintem még ciánból se öl ennyire kicsi mennyiség.
A pszichológus láthatóan nem használ, ha már fél év eltelt. Mit csináltok a terápián? Nem mondta, hogy gyógyszert is kéne szedned?
Egyébként, ha ez megnyugtat, én gyerekkoromban egy menzán zacskóstul ettem meg a virslit (csodálkoztam is, mért nem lehet megrágni), mert itthon sose kaptam nejlonban, és fogalmam nem volt, hogy van olyan. Még élek, pedig az sokkal több nejlon volt.
Hát ahhoz képest, hogy ősszel suicid gondolataim voltak, mar sokat fejlődtem. Fél karomat odaadnám, hogy elmúljon a szorongás.
Ha magában ettük volna a zacskót az annyira nem aggasztana. Kijön alul. De, hogy forró olajban sütöttem a töbhivel együtt, aztan utána a többi adagokat félek a káros anyagoktól.
A káros anyagokból is kell egy bizonyos mennyiség. Nem mikrogrammok.
Szorongásoldót nem szedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!