Miért vagyok kipihent 6-7 óra alvással is?
Azt vettem észre, hogy semmi különbség nincs aközött, ha 8-9, vagy ha 6-7 órát alszok.
Kipihent vagyok mind a két esetben, ebben pedig az a fura, hogy elég sokszor felébredek éjszakánként.
Tehát elvileg keveset is alszom és szakaszosan, ennek ellenére nem vagyok fáradt. Edzeni is járok heti 4-5 alkalommal, van napi 20 ezer lépésem is, illetve az edzésben is fejlődök, egyre nagyobb súlyokat mozgatok meg. A fejlődés egyik kulcsa pedig a regeneráció.
Mit edzel?
Mi miatt ébredsz fel éjjelente?
Súlyzós edzés
Nem tudom, gyerekkorom óta ez van, de mindig kipihenten vagyok. Valószínűleg alvási apnoe, bár egyik tünet sem jellemző rám, csak a gyakori ébredés.. Horkolni horkolok, de egyáltalán nem a vészes kategória.
De valszeg nem lennel vele kipihent...
Fiatal vagy gondolom, lehet azert.
Érdekes..
Rendszeresen edzek, elég komolyan veszem, és még ilyen és ennyi alvással is folyamatosan tudok fejlődni.. Lehet mentális oka van ennek inkább, hogy felébredek..
Mindenesetre ki fogom vizsgáltatni, de hála az itthoni TB ellátásnak, 5 hónap, mire bekerülök valahová, szóval ebből magán lesz..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!