Melyik Budapesti Patikában kapató a Rivopharm gyártó Atorvastatin gyógyszere?
Mi nem tudjuk megválaszolni, nem látjuk a patikák készletét.De pl Benu gyogyszertárnak van online készlet keresője próbáld meg.
Én Betagent hajtottam,környéken sehol nem kapni, hiánycikk hónapok ota.. egyik ismerősöm Pesten kapott egyetlen Patikában egyetlen darab volt készleten. Ez van, Magyar reallity
2-esnek! Csak a TEVA Magyarország Rt.-t írja ki! Nekem meg Rivopharm kell! Vagyis Rivopharm limited, amit Dublinban gyártanak! És mint írtam már a környékünkön már 7 patikát is végig jártunk! És egyikbe sincs! Ráadásul a benuveny.hu teljesen hülyeséget ír ki! Mert azt írja a benuveny.hu
hogy "Közgyógyellátásra kapható: Nem" vagyis hogy közgyogy igazolványra nem adható ki. Szóval a Rivopharm is és a Teva féle atorvastatin is kiadható kögygyógy igazolványra is. Szóval telejen megbízhatatlan a benuveny.hu oldal. Ezért ment a piros X.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!