Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szenna tea, mályvatea, szűztea...

Szenna tea, mályvatea, szűztea. Írnátok róluk véleményt?

Figyelt kérdés

Több napja nem voltam wcn , így jól esne meghajtanom és jól kifosni magam. Ezek közül melyik a legdurvább cucc? Ha ittátok bármelyiket is, mennyire ment tőle a hasatok? Sokat jartatok a WCre?

Emlékszem egyszer suli előtt ittam egy mályva teát, de attól egész suli idő alatt a WCn ültem és görcsölve fostam :) kegyetlenül meghajtott..

Ha mást nem akkor marad megint ez csak emelve az adagot, csak az a baj hogy görcsölve fosat :(

2024. ápr. 3. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Mások véleményét hallva mondom hogy a Szenna durván fosat.
2024. ápr. 6. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a szűztea fortét ajánlom, ha szeretnéd, hogy fájjon a hasad, mint az állat. Kapszula formában 4-et érdemes bevenni, és 5-6 óra múlva már csikar is a poci.
dec. 16. 17:39
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es, ez a szűztea forte fosat is, vagy csak fáj tőle a hasam és jól megcsikarja?
dec. 17. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Fosni fogsz tőle mint állat, és fájni fog a hasad nagyon durván.
dec. 17. 17:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Közben kipróbáltam, remélem meglesz a hatása :))
dec. 18. 00:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Suliba menet elvittem a tesómat oviba, ott olyan hasgörcs , hascsikarás kapott el , hogy használnom kellett a WCt..

Azóta itt ülök, rémes hasmenéssel :)

dec. 18. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:
És suliban órán is megfájdult a hasad gondolom többször is.
dec. 18. 16:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, ott is görcsölt a hasam és sokat ültem a WCn :)
dec. 21. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!