Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az orvos azt mondja túlsúlyos...

Az orvos azt mondja túlsúlyos vagyok és fogynom kéne. Miért érzem és látom magam mégis átlagosnak?

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok, 186 cm magas és 107 kg. Múlthéten voltam éves pofaviziten az orvosnál, ahol azt mondta túlsúlyos vagyok és fogynom kéne egy keveset. Én ezt alapból nem igazán tudtam komolyan venni mikor végig a doktor úr köldökével néztem farkasszemet a szűk ingjén keresztül. Elég megtermett fickó.

De azért mikor hazamentem jól megnéztem magam a tükörben. Mégiscsak azt mondta. Viszont én egyáltalán nem látom vagy érzem magam kövérnek. Persze nem vagyok kisportolt, de egész jó formában vagyok. Teljesen átlagosnak látom magam. Emiatt nem igazán érzem a fogyás szükségességét sem. Másnak is van ilyen tapasztalata?

Igazából az egész azért merült fel bennem, mert a húsvéti családi összejövetelen feljött a téma, de mindenki azt mondta hogy nincs velem baj. Pedig a jó időben láttak félmeztelenül a kertben és tele hassal is.

2024. ápr. 1. 11:10
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
23%

A kövérek szerint jól nézel ki, a vékonyak szerint nem.

De az orvos nem női szemmel mondott véleményt.

A mai élelmiszer minőséggel ez nagy kockázat már 30 évesen.

30 kg felesleg van rajtad. Ha télen nehezen jutsz táplálékhoz vagy sokat vagy -20 fokban, de még 1-2 ütéses verekedéskor is hasznos.

Egyéb esetben csak rizikó.

Vagy most szomi vagy hogy az orvosnak nem jössz be??

2024. ápr. 7. 19:46
 42/43 anonim ***** válasza:
A kérdező fotója már nem elérhető, de a 34es válaszoló szerintem is jól néz ki.
2024. ápr. 13. 14:48
 43/43 anonim ***** válasza:
44%

42.

Egybehúsú. A sok zsír miatt vastag.

2024. ápr. 13. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!