Mi a teendő szédülés esetén?
Figyelt kérdés
Ha nem is állandóan. De nagyon gyakran szédülők. Sokszor. Hol jobban, hol kevésbé. Mi ilyenkor a teendő ha szédülők? Ráadásul most a szédülés mellett kábának érzem magam, és a kábaság mellett olyan mintha vibrálna a szemem.márc. 31. 16:20
12/23 Ypszilon1980 válasza:
Sok oka lehet, ezt nem lehet itt megfejteni ennyi info alapján, ha zavaró nagyon, akkor menj orvoshoz. Kell minimum egy vérkép, de lehet akár fül vagy szem probléma is.
13/23 A kérdező kommentje:
Köszi 12-es! Ma délelőtt voltam a házi orvosnál. Adott be utalót a Gasztróeneterológiára ahová május 13.-ra kaptam időpontot. Úgy néz ki hogy az egyik gyógyszernek a mellék hatása lehet a szédülés. Mivel már a házi orvos kér időpontot is a beutalóval együtt az új rendszer szerint. De sajnos csak május 13.-ra tudott idő pontot adni. Addig meg azt mondta hogy akkor is szedjem. Szóval a válaszírók többsége, megse kérdezte hogy nem-e gyógyszer mellék hatása. Ami egy kicst fura.
ápr. 4. 11:04
14/23 anonim válasza:
13# Mert azt mégis miből kellett volna sejtenünk, hogy bármilyen gyógyszert szedsz?
15/23 A kérdező kommentje:
* Szédülés oka. - Tramadol Zentiva, amit este 1 X 2 szemet kell be vegyek, és Zopigen amit szintén este 1 X 1-et kell szedjek. Állítólag mind két gyógyszer mellék hatásai közt ott a szédülés. Szóval erre nem is gondoltam. De a válaszírók egyike se kérdezett rá szedek-e olyan gyógyszert aminek mellék hatásai közt szerepel a szédülés. Csak egy a furcsa. Hogy az előbb említett gyógyszereket mind este kell szedjem. Csak este! És másnap napközben is szédülök. És főleg napközben szédülök. De a házi orvosom szerint a gyógyszerek mellék hatása. Viszont amig a gasztóenterolólógián nem írnak újabb gyógyszert, vagy más gyógyszert fel. Addig kénytelen fel írni a jelenlegit. Amtől meg szédülök.
ápr. 4. 11:09
16/23 Ypszilon1980 válasza:
Most ezt nem értem, az valami gastroenterológiai problémára felírt gyógyszer?
17/23 anonim válasza:
16# Nem, a Tramadol egy brutál fájdalomcsillapító, a másik pedig altató.
18/23 anonim válasza:
Mondjuk azt én sem értem, miért kell mind a kettő, a Tramadolnak alapból van egy álmosító, altató hatása. De hát ezt már az orvos tudja, hogy miért kell.
19/23 A kérdező kommentje:
18-as! A házi orvos is csak szakorvosi vélemény alapján írta / írja fel. Igy a házi orvos em tud mit tenni csak vissza utal, a gasztróenterologiára. 17-esnek. És igen még igy is nagy fájdalmaim vannak. Sőt még kevés is az 1 X 2 szem tramadol. Szóval nem brutál, hanem gyenge. A Zopigen is már rég gyenge. A zopigennel minimum 7 órát kéne tudnom aludni. Viszont a 7 óra helyet jó ha 5 - 5 és fél órákat alszom.
ápr. 4. 11:19
20/23 anonim válasza:
19# Sajnálom, hogy neked már nem elég erős, viszont általánosságban véve a Tramadol akkor is brutál. Nagyon kegyetlen gerincfájdalomra adták nálunk a családban, másik fájdalomcsillapító mellé, ami már kevés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!