Japán tényleg betiltotta az mRNS oltásokat?
Mondjuk nem is csodálkozom, itt nálunk Magyarországon is a rákos betegek szám az egekbe szökött!
Japán állítólag nemrégiben betiltotta a Covid mRNS- oltásokat, és felszólította a többi nemzetet, hogy kövessék példáját, miután egy hivatalos kormányzati tanulmány az injekciókat az ország szárnyaló hirtelen halálához kötötte.
A világ sok más országához hasonlóan Japán is 2021 óta küzd az egekbe szökő hirtelen és váratlan halálesetek válságával.
A probléma Japánban annyira súlyossá vált, hogy az ország lakosságának összeomlásával néz szembe, mivel több polgár hal meg, mint amennyi megszületik.
Anélkül, hogy a kérdésben (és a linkelt Twitter bejegyzésben) megfogalmazott állítások alá lennének támasztva, ezt én nem tudom komolyan venni.
Hol az a japán "kormányzati tanulmány", ami ezeket a megállapításokat tette?
Nem találom az eredeti forrást, de találtam ami igazolja a káros hatásokat.
Ez alapján akár tényleg be is tilthatták, vagy be fogják majd tiltani?
Csak az absztaktot olvastam el, abból nem derült ki, mire gondolsz igazolt káros hatás alatt. Mire gondolsz?
Önmagában az, hogy van káros hatása, nem indok a betiltásra. mRNS vakcinát, ha a vírus genomja megvan, qva gyorsan tudunk csinálni, univerzális gyártókapacitás építhető ki hozzá. A biztonságosságot tesztelni, meg a hatásosságot tesztelni több idő, de egy aktív tömeg járványban ez is viszonylag gyorsan megy. Ha egy jól terjedő vírus 1%-ban okoz halált, az oltás meg 0,1%-ban csúnya szövődményt (de megelőzi a halált), én bizony beoltatnám magam ha több mint 10% esélyt adok neki, hogy megfertőződöm. (Nyilván ez egyszerűsítés, korcsoportra, egészségi állapotra stb. külön kell nézni.)
A kötelező oltás a közösségi immunitás végett már nehezebb ügy, ott lehet, hogy a közösségnek megéri engem beoltani, nekem egyénileg meg nem éri meg.
A floridai egészségügy feje is betiltotta. Keress rá:
Florida Surgeon General banned mrna vaccines.
8
Ez lehet, hogy így van hiszen az egészségügyben is diktatúra uralkodik, kevesek döntenek a többek sorsáról.
De sokatmondó, hogy magas beosztású szakmabeliek is már kongatják a vészharangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!