Covid 3. hullám? Japánban.
Ne nézz ennyi médiát, és nyugodtabban fogsz élni.
Nincs hullám, folyamatosan terjed, ha az embereket bezárják és alig tesztelnek, az jelenti az egyik hullám végét. Ennyi a különbség.
Nem Kínáról beszél, hanem Japánról:
Pontosan. Japánról. Nem nézek annyi médiát szerintem mint aki írta. Csak kiváncsi voltam higy a fegyelmezett japánoknál mi a helyzet, rágugliztam hogy covid japan, és feldobta a statisztikát, világosan volt augusztusban is egy hullám, most meg még egy párhuzamosan a többivel.
Hozzá kell tennem, hogy nem a covidtól félek hanem a sok vezetés közben os pelenkázott szájú zombitól.
Tőlük miért?
Valószínűleg azért van rajtuk vezetés közben is, mert olyan is ül a kocsiban, aki másik háztartáshoz tartozik - vagy mert tudják előre, hogy nemsokára megállnak, és akkor újra fel kéne venniük, márpedig akkor higiénikusabb eleve le se venni, mint folyton tapenolni mindent összefogdosott kézzel.
Akkor helyesbítek. Idáig én is eljutottam, csak mindig optimista módon abból indulok ki hogy másnak sem kell a szájába rágni. :)
Aki egymagában szájkosárban vezet. Mert németeknél nagyon soknilyet látok, gyakran járok erre. Magyaroknál talán okosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!