Mit csináljak? Azt sem tudom mi lehet ez, de félek tőle :S
19 éves vagyok, albérletben, mert távoli városban tanulok. Egészséges vagyok, de már ebben sem vagyok biztos.
A probléma ott kezdődik hogy már kereken 2 hónapja (lehet kicsit több ideje) furcsa tünetek jelentkeznek rajtam. A legfőbb tünet az a szurkáló - bökködő érzés amit a fejem tetején és az agykoponya részén érzek. Nem erős fájdalom, enyhe, viszont engem nagyon idegesít. És olyan melegség érzet kíséri azon a ponton.
Ide tartozik az is hogy ha hozzá érek ott ahhoz a ponthoz akkor fáj (ha kicsit megnyomom), de ezek a fájdalmak csak 5-6 ponton jellemzőek, máshol nem igazán. És mindíg 1-2 másodpercesek, tehát soha nem tart hosszú ideig, csak előjön, megszúr, és el is tűnik majd bizonytalan idő múlva visszatér vagy ugyanazon a helyen vagy máshol.
Néha volt olyan hogy a halántékom is fájt.
Nem merem elmondani otthon, nem azért mert félek hanem azért mert anyukám így is kicsit rossz idegi állapotban van (a szüleim elváltak)és nem szeretném ha idegeskedne, emiatt orvoshoz sem merek elmenni mert félek hogy majd beutal mindenhova (pl CT-re), arra pedig a tanulás mellett nincs sok időm.:S
Azokat a pontokat ahol fáj, és a halántékot amikor fájt bekentem Fastum géllel, a halántéknál elmúlt, a többinél nem.:S És még most is van.
Az igaz hogy sokat számítógépezek (meg egyetemnél néha muszály is mert ott van az anyag, és az órarend) de szerintem (bár javítsatok ki ha tévedek) nem ettől van mert régen is ugyan ennyit gépeztem akkor meg nem volt ilyen.:S Az egyik barátom adta a tanácsot hogy ne használjak sót semmihez. Ezt megfogadtam már vagy kb 2 hete így csinálok de semmi.:S
Nyakfájdalom az van, de az meg megint mástól, azt is folyamatosa kenegetem több-kevesebb sikerrel.
SZóval szerintetek ez mi lehet?:S Jó, természetesen senkitől nem várok perfect orvosi diagnózist, de én már feladtam ennek a dolognak a kutatását mert sehol sem találtam.:S
Előre is köszi a válaszokat ! 19/L
(u.i.: azért vagyok kicsit kétségbeesve mert tényléegesen hajlamos vagyok a legeslegrosszabbra gondolni, már a halálfélelem kerülget emiatt.:S)
Idegi eredetű? Akkor hozzá tartozhat hogy emiatt sokszor a halálon jár az eszem?:S
Amúgy a nyak ezt hogyan válthatja ki? Tény az hogy fáj. Megnyugodni valahogy nem tudom, már csak azért sem mert mindíg ez jut róla eszembe hogy miről kell elterelnem a figyelmem.:S Régen (ez előtt) a szívvel volt gond, kiderült borda közi ideg becsipődés amint ezt megtudtam, rá 1-2 hétre meg is szűnt.:S
Előzőnek :
Köszi a tanácsodat, csak velem az a baj hogy nagyon nagy mértékben kell lefoglalni magam, meg tényleg képes vagyok a legrosszabbra gondolni, pl h megélem e a holnapot/karácsonyt, persze próbálom elterelni a gondolataimat de egyszerűen felé nem tudom fogni hogy a halálfélelem meg a "megélem-e..." érzések miért társulnak hozzá.:S
Igazad van, nem szabad erre pazarolnom.:) Pszichológushoz járok ugyan, de nem értem a mai napig se hogy miért hiszem azt hogy nem szabad ezzel nem törődni mert hátha valami súlyos betegség és akkor derül ki az igazi mivolta amikor már késő lesz.:S
Amúgy tervezem már hogy elmegyek az orvoshoz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!