Akik gyűjtőgetik a zsebükben a használt takonyzászlót, hogy nem undorodnak tőle?
Ismertem mindig ilyen embreket, akik a kabátzsbben meg párna alatt, meg mindenhol gyűjtogetik.
Én meg valahogy már attól undorodok, ha az egyik felét belefújtam, nincs gusztusom a másikat is ugyanabba a zsebkendőbe, mert akkor már csak kenegetem az arcomon a zöldászt.
"Ennek a kérdésnek már megint mi értelme?"
Egy kérdésnek mindig van értelme. Általában akik kérdez kíváncsi valamire. Én pl. pont arra voltam kíváncsi, amit kérdeztem, hogy nem tartják-e undorítónak. Erre nagyjóból 3-féle válasz lehetséges.
Én inkább az olyan válaszokat tartom értelmetlennek, akik kétségbe vonják magát a kérdést, meg elkezdik támadni az embert, hogy "mit érdekel az téged, hisz engem sem érdekel az evésen meg fingáson kívül más".
"ezért egy kérdezős oldalon jól leugatja őket, mert akkor majd biztos megváltoznak!"
Nem, én csak egy kérdést tettem fel. Te kezdtél el itt butázni meg személyeskedni jóproli módra, mert valaki másképp látja, mint te. Aztán amikor válaszolnak hasonló stílusban, akkor egyől "lyállly lyállly lyállly belékötöttek."
Arról sajnos nem tehetek, hogy téged egy kérdés is tud frusztrálni.
Bár jól tudjuk mely népcsoport szokott csicskázni.
Nem tudom eldönteni, miért vagy frusztrált.
A szotyid fogyott el, vagy mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!