Akik gyűjtőgetik a zsebükben a használt takonyzászlót, hogy nem undorodnak tőle?
Ismertem mindig ilyen embreket, akik a kabátzsbben meg párna alatt, meg mindenhol gyűjtogetik.
Én meg valahogy már attól undorodok, ha az egyik felét belefújtam, nincs gusztusom a másikat is ugyanabba a zsebkendőbe, mert akkor már csak kenegetem az arcomon a zöldászt.
3. Aha, tehát mondjuk amikor meg vagy fázva, kifújsz egy szép 50 forintos méretű zöld zselét, mire a másik orrlyuk jön, meg is szárad? Elég lassó lehetesz.
2. Én sem szipogok. Elmegyek a budira, tépek egy darab papírt, aztán amilyen gyorsan lehet, dobom is ki, és veszek még egy darabot a másik oldalra is.
Szerintem sokkal kevésbé gusztustalan, mint szép zöld gyöngyöt húzkodni nyújtogatni nyakláncnak. 😂
Egyébként hallottam nyugati emberektől is, hogy a magyarokban pont az zavarja őket, hogy olyan hangerővel tudnak bárhol trombitálni, hogy az egész utca hallja, hogy ők most aztán termelésben vannak.
Számomra ez is olyan érzés lenne, mintha elővenném a pöcsöm a villamosmegállóban, és belehuggyoznék a kukába.
"De buta vagy ember..."
Te nem vagy buta, csak hát nincs szerencséd, amikor gondolkodsz.
Egyébként szép álmaid vannak, hogy a párnád alatt gyönyörgeted a taknyod?
Van aki macival laszik, van aki takonnyal. 🤣🤣🤣
Szerencsére nem vagyunk egyformák.
"sokan alig fújunk bele valamit, és feleslegesen nem dobálunk ki zsepiket,"
A félig szaros budipapírt is elteszed másnapra? Hisz a másik fele még tiszta.
Nem is akarom tudni, hogy az óvszert hányszor használod. Inkább ne is meséld el. :)
8 vagyok
Ha bele gondolok, tulajdonképpen semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!